Çözüldü Ethernet kablosunun kapasitesi var mıdır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600 **Msi GTX 1070Ti Gaming X** Team T-Force 4x8 3200MHz CL16** Asus Prime B450M-A II **BenQ XL2411 144Hz@1ms**
Meslek
Uçak Teknikeri
1 Hafta önce Millenicom'a geçtim model geldi vs. sonra elimde olan ethernet kablosu aracılığıyla modemden bilgisayara bağlantı gerçekleştirdim. Paketim 35Mbps ev 33Mbps destekliyordu bende 22Mbps alıyordum iletişime geçtim hat değerleriniz normal dediler, kayıp olabilir dediler bence bu kadar olamazda neyse (ev ile santral arası 350-400M) sonra modemin içinden çıkan ethernet kablosu ile denediğimde 26Mbps alıyorum. Aklıma şu soru geldi bu kabloların belli bir kapasitesi mi var? Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? İyi sosyaller.

Çözüm
Kapasiteden çok kablo kalitesine göre değişebilir. CAT6 kablo kullanmanızı öneriyorum. Ayrıca yaptığınız 2 test arasında yoğunluk ve modeme bağlanan cihaz sayısı farklı olabilir.
Hocam, kutusundan çıkan kablo kötü olmaz. CAT5 ile CAT6 arasında fark olur. Kısa mesafede bunu anlamak zor. Yaptığınız testler yoğunluğa göre değişiklik gösterebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…