M Mertaltıntaş Picopat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2022 #1 Arkadaşlar Ethernet kablosuyla dosya aktarımı yapacağım fakat laptopta görüyorum, PC'de göremiyorum. Sorunu ne olabilir?
Arkadaşlar Ethernet kablosuyla dosya aktarımı yapacağım fakat laptopta görüyorum, PC'de göremiyorum. Sorunu ne olabilir?
IANA6 Femtopat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 55 30 Aralık 2022 #2 Ethernet kablolarını PC ve laptop arasında direk bir bağlantımı yapıyorsunuz yoksa modem üzerinden mi yapmak istiyorsunuz.
Ethernet kablolarını PC ve laptop arasında direk bir bağlantımı yapıyorsunuz yoksa modem üzerinden mi yapmak istiyorsunuz.
Turquoise Blue Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 3.160 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2022 #3 Direk bağlantı yapıp atmaya çalışıyorsan cross kablo şemasıyla hazırlanmış kablo kullanmalısın.
IANA6 Femtopat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 55 30 Aralık 2022 #4 Turquoise Blue dedi: Direk bağlantı yapıp atmaya çalışıyorsan cross kablo şemasıyla hazırlanmış kablo kullanmalısın. Genişletmek için tıkla... Tek yönlü aktarım yapabilir.
Turquoise Blue dedi: Direk bağlantı yapıp atmaya çalışıyorsan cross kablo şemasıyla hazırlanmış kablo kullanmalısın. Genişletmek için tıkla... Tek yönlü aktarım yapabilir.