Ethernet kabloya rağmen ping çıkıyor

Geshtoppen

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, yeni bilgisayarıma CAT5e 30M kablo Ethernet kablosu aldım. Bilgisayara bağladıktan sonra Speedtest'e girdim, pingim sabit 1 gözüküyor. Ama Steam bazlı oyunların hepsınde pingim yüksek, Valorant'ta sabit 8 ping alırken PUBG'de 300 ETS2MP'de 400 pingin altına düşmüyor yardımcı olursanız sevinirim.

Oyun ayarlarında internet hızı ya da indirme hızını sırınla olması lazım öğle bir şey varsa kapatın.
Bir de Ethernet kablonuz fazla uzunsa ondanda çıkabilir mümkün olduğunca kısa kulanın.

Bağlandığınız sunucuyla da alakalı olabilir. Avrupa/TR sunucuları yerine belki de Amerika veya Asya sunucularına bağlanıyorsunuzdur. Kontrol ettiniz mi?

Bağlandığınız sunucuyla da alakalı olabilir. Avrupa/TR sunucuları yerine belki de Amerika veya Asya sunucularına bağlanıyorsunuzdur. Kontrol ettiniz mi onları?

Kontrol etmedim henüz.

Oyun ayarlarında internet hızı ya da indirme hızını sırınla olması lazım öğle bir şey varsa kapatın.
Bir de Ethernet kablonuz fazla uzunsa ondanda çıkabilir mümkün olduğunca kısa kulanın.

CAT5e 100 metreye kadar sorun yaşanmadığını tartışmışlar coğu kişi aynı şeyi söylüyor.

Arkadaşlar bu arada modemimi resetledikten sonra biraz düzeldi gibi fakat, bazen yine ping sorunu yaşıyorum sebibi modemden olabilir mi kusura bakmayın yeniyim daha.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı