Arkadaşlar benim bilgisayarımın anakartındaki internet girişi bozulmuştu. Daha sonra ethernet kartı aldık ve bunu uzun bir süre kullandıktan sonra internet gitti. Driveri yüklemeye çalıştığımda lütfen ethernet kartını takınız yazıyor. Fakat ethernet kartı takılı ve kabloyu taktığımda ışığı yanıyor. Bunu nasıl çözebilirim? Şimdiden teşekkürler.
Merhaba anladığım kadarı ile pci slotunu kullanıyorsun aygıtlardan sürücüyü kaldır başka bir boş pci slotun varsa oraya tak ve temiz bir driver kurulum deneyebilirsin yanlışım varsa affola
Merhaba anladığım kadarı ile pci slotunu kullanıyorsun aygıtlardan sürücüyü kaldır başka bir boş pci slotun varsa oraya tak ve temiz bir driver kurulum deneyebilirsin yanlışım varsa affola
Sanırım diğer pci yuvasını ekran kartım kapatıyor ekran kartımı diğer pci yuvasına taksam bir sıkıntı olurmu, hepsinin hızı bir değilmiş galiba. Zaten oynadığım oyunlar cs:go, lol vs. çok sıkıntı olmassa diğer pci yuvasına takıp ethernet kartı için yer açacağım.
Daha önce sistem geri yükleme vs. yapmıştım fakat olmamıştı , benim düşüncem pci da sıkıntı olabilir . Format atayım bide olmadı bilgisayarcıya vericem.