Ethernet kartı kext problemi

Dursun Tokgöz

Kilopat
Yer
Kırıkkale
Daha fazla  
Meslek
Programme developer, building
Merhaba arkadaşlar aşağıda özellikleri bulunan eski masaüstü bilgisayarıma Niresh Mavericks sorunsuz kurulum tamamladım. Fakat ethernet kartını gördüremedim. İnternete giremiyorum. Birde ekran kartını 3 mb olarak görüyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler..

Özellikler
  • Asus p5gc mx1333 anakart
  • Ati Radeon HD 2600 Pro 1 GB Ekran kartı
  • 2 GB DDR2 667 Mhz RAM
  • Onboart ses kartı
  • Onboart Atheros L2 ethernet kartı
  • Intel E2180 İşlemci
  • Samsung hd161hj Ata Sabit Disk

Ethernet kartınızı ve ekran kartınızı: Downloads - OSx86.net Hackintosh sitesinden aratıp, varsa kurup deneyin.
Not: Ekran kartınız çok eski. Desteklenmiyor olabilir (güncel OS X sistemler için). Hatırladığım kadarı ile ekran kartınız Snow Leopard 10.6.x sürümleri ile aktif çalışabilmekteydi.

Hocam ethernet ve ekran kartı kext lerini başarılı bir şekilde yükledim. Fakat ekran kartım 3mb olarka gözükmekte, ne yapabilirim? Onun haricinde bir sorun yok gibi görünmekte.

7mr0Qv.png

Üst çubuk şeffaf ise sorun yok. Ayrıca aktif olmadıysa Aty_init ve exotic pacth/pack vb. dene.
Hayır şeffaf değil. Söylediklerinizi de denedim fakat yine bir fark olmadı. GraphicsEnabler=No komutu ile açılıyor sistem. Yes olarak değiştirsem sorun düzelir mi ? Sistem tarayıcıda falan grafik kısmında ekranda sarsıntı oluyor. Ekran kartın kext driveri yüklenmedi diye tahmin ediyorum. Ne yapmalıyım?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı