M.U.M Hectopat Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 690 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #1 Hangisini kullanmalıyım masaüstü bilgisayar için?
Jeblion Centipat Katılım 8 Kasım 2023 Mesajlar 218 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #2 Kablo ile bağlantı her zaman daha iyi ve verimlidir..
M.U.M Hectopat Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 690 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #3 Jeblion dedi: Kablo ile bağlantı her zaman daha iyi ve verimlidir. Genişletmek için tıkla... Biliyorum ama mümkun değil kablolu bağlantı.
Jeblion dedi: Kablo ile bağlantı her zaman daha iyi ve verimlidir. Genişletmek için tıkla... Biliyorum ama mümkun değil kablolu bağlantı.
yussee Decapat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #4 Sağlam bir USB WiFi adaptörü alırsanız lan kablosu ile arasında 1ms ping oynuyor. Ben kullanıyorum şu an sorunsuz bir şekilde.
Sağlam bir USB WiFi adaptörü alırsanız lan kablosu ile arasında 1ms ping oynuyor. Ben kullanıyorum şu an sorunsuz bir şekilde.
M.U.M Hectopat Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 690 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #5 Konuyu yanlış açmışım. "USB Wi-Fi adaptörü mü PCI-e Wi-Fi adaptörü mü?" olacaktı. :/
yussee Decapat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #6 M.U.M dedi: Konuyu yanlış açmışım. "USB Wi-Fi adaptörü mü PCI-e Wi-Fi adaptörü mü?" olacaktı. :/ Genişletmek için tıkla... PCI-E WiFi adaptörü daha mantıklı. Daha kararlı bir ping değeri alırsınız.
M.U.M dedi: Konuyu yanlış açmışım. "USB Wi-Fi adaptörü mü PCI-e Wi-Fi adaptörü mü?" olacaktı. :/ Genişletmek için tıkla... PCI-E WiFi adaptörü daha mantıklı. Daha kararlı bir ping değeri alırsınız.
Jeblion Centipat Katılım 8 Kasım 2023 Mesajlar 218 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #7 M.U.M dedi: Konuyu yanlış açmışım. "USB Wi-Fi adaptörü mü PCI-e Wi-Fi adaptörü mü?" olacaktı. :/ Genişletmek için tıkla... Soru buysa PCI-E daha mantıklı tabiki
M.U.M dedi: Konuyu yanlış açmışım. "USB Wi-Fi adaptörü mü PCI-e Wi-Fi adaptörü mü?" olacaktı. :/ Genişletmek için tıkla... Soru buysa PCI-E daha mantıklı tabiki