PCI-e tabanlı bir ethernet kartı almam önerildi ancak Anakartımın üzerinde herhangi bir takma yeri mevcut değil.
Anakartım : H61M P20
Ne yapmamı tavsiye edersiniz?
4540P 10/100 Mbps PCI Express Ethernet Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
As a world leading gaming brand, MSI is the most trusted name in gaming and eSports. We stand by our principles of breakthroughs in design, and roll out the amazing gaming gear like motherboards, graphics cards, laptops and desktops.
www.msi.com
Bu anakart değil mi ? Buysa ethernet girişi zaten var.
As a world leading gaming brand, MSI is the most trusted name in gaming and eSports. We stand by our principles of breakthroughs in design, and roll out the amazing gaming gear like motherboards, graphics cards, laptops and desktops.
www.msi.com
Bu anakart değil mi ? Buysa ethernet girişi zaten var.
Pardon kusura bakmayın ekran kartının hemen altında olduğu için görmemişim. Çok fazla bütçe yok İnternet hızı olarakta 16 mbps'den fazla alamıyorum zaten ona göre bir kart önerebilir misiniz?
Pardon kusura bakmayın ekran kartının hemen altında olduğu için görmemişim. Çok fazla bütçe yok internet hızı olarak da 16 Mbps'den fazla alamıyorum zaten ona göre bir kart önerebilir misiniz?
İnternet hızımla bir sıkıntım yok yıllardır aynı hızı kullanıyorum. 2 tane daha konu açmıştım en son yardımlar ile ethernet kartının bozuk olduğuna karar verdik. O yüzden sadece tavsiye istiyorum teşekkürler..
TP-LINK TG-3468 10/100/1000Mbps Gigabit PCI Express Network en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
TP-LINK TG-3468 10/100/1000Mbps Gigabit PCI Express Network en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
4540P 10/100 Mbps PCI Express Ethernet Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.