Ethernet otomatik 2.4G'ye bağlanıyor

osman713

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Evdeki modemim 2 adet internet desteklemekte birisi 5G diğeri ise 2.4G ben bilgesayarıma Ethernet bağladığımda otomatik olarak 2.4'e bağlanıyor ama ben 5G'ye bağlamak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Evdeki modemim 2 adet internet desteklemekte birisi 5G diğeri ise 2.4G ben bilgesayarıma Ethernet bağladığımda otomatik olarak 2.4'e bağlanıyor ama ben 5G'ye bağlamak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
Bahsettiğiniz frekanslar kablosuz için. Kablosuz bağlantıda iki cihaz da destekliyorsa 5GHz olur.

Ethernet RJ45 soketi üzerinden yapılan bir bağlantı çeşiti ve frekans aralığı olmaz. Wireless mi dediğiniz şey? Eğer öyleyse arayüzden 2.4G ve 5G'yi ayırabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…