Modem benim odamda olduğundan ötürü evin büyük bir kısmında çekmiyor. Daha önce görseldeki ürünü satın aldım ama çok kötüydü. Sürekli kopmalar oluyordu. TV+ bağlamak için de kullanacağımdan Ethernet portu olan bir router arıyorum. Tavsiyeniz nedir?
Fiyata göre iyidir. TP-Link markası wifi 6 yazılım desteği de iyi. İnceleme videolarına da bakabilirsiniz. Bu bütçede bunun harici xiaomi, tenda ve asus da bakılabilir. Benim tercihim TP-Link olurdu.
Fiyata göre iyidir. TP-Link markası Wi-Fi 6 yazılım desteği de iyi. İnceleme videolarına da bakabilirsiniz. Bu bütçede bunun harici Xiaomi, Tenda ve ASUS da bakılabilir. Benim tercihim TP-Link olurdu.
Hocam daha önce router kullanmadım. Bu cihaz direkt modem niyetine mi kullanılmalı? Ben WPS ile bağlamak istiyorum. Buna uygun değil mi? O halde arkadaki WAN portu direkt modem olarak kullanmak isteyenler için mi?
Hocam daha önce router kullanmadım. Bu cihaz direkt modem niyetine mi kullanılmalı? Ben WPS ile bağlamak istiyorum. Buna uygun değil mi? O halde arkadaki WAN portu direkt modem olarak kullanmak isteyenler için mi?
Gigabit port olarak geçiyor ethernet portları. Wifi de üzmez. Yüksek hızları görürsünüz.
WPS le şifre girmeden bağlantıya yarar sadece. Hızla ilgisi yoktur.