X Xerra Hectopat Katılım 2 Eylül 2021 Mesajlar 281 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Nvidia GTX 420 2000mb 6 GB RAM i3 550 3.20 GHZ 120 gb ssd 297 Gb HDD Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2021 #1 Yaklaşık 1.5 ay önce bilgisayarımı açtıgımda sağ altta kablo bağlı gözüküyor ama ünlem var, internetimde sıkıntı yok her siteye girebiliyorum ama bu durum benım oyun, video izlerken internet hızımı düşürdüğünü hissediyorum. Bunu nasıl çözebilirim?
Yaklaşık 1.5 ay önce bilgisayarımı açtıgımda sağ altta kablo bağlı gözüküyor ama ünlem var, internetimde sıkıntı yok her siteye girebiliyorum ama bu durum benım oyun, video izlerken internet hızımı düşürdüğünü hissediyorum. Bunu nasıl çözebilirim?
Alfa Prime Kilopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4.196 Çözümler 74 20 Aralık 2021 #2 Ethernet Sürücüsünü güncellemeyi deneyiniz. Manuel olarak İP vermeyi deneyebilirsiniz. Sağ tıklayıp sorun gideri seçebilirsiniz.
Ethernet Sürücüsünü güncellemeyi deneyiniz. Manuel olarak İP vermeyi deneyebilirsiniz. Sağ tıklayıp sorun gideri seçebilirsiniz.