LukaKun Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2025 #1 Ethenert soketi turuncu yanıyor, boşta da öyle yeşil ışık yanmıyor. Yardım edin. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2025
Squze Centipat Katılım 18 Kasım 2024 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2025 #2 LukaKun dedi: Ethenert soketi turuncu yanıyor, boşta da öyle yeşil ışık yanmıyor. Yardım edin. Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim kadarıyla turuncu yanması lazım zaten.
LukaKun dedi: Ethenert soketi turuncu yanıyor, boşta da öyle yeşil ışık yanmıyor. Yardım edin. Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim kadarıyla turuncu yanması lazım zaten.
LukaKun Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2025 #3 Kanka direkt cihaz elektrik alınca tetik almadan ışık yanıyor böyle bir şey olmaz yeşil ışığı yanmıyor Ethernet kablosu bile takılı değil.
Kanka direkt cihaz elektrik alınca tetik almadan ışık yanıyor böyle bir şey olmaz yeşil ışığı yanmıyor Ethernet kablosu bile takılı değil.