Sıfırdan bilgisayar topladım. Windows kurulumu düzgün bir şekilde yaptım. Ancak Ethernet serverını yükleyemiyorum. Hata veriyor. "drivers for the installed Intel Ethernet network devices were not detected. Please ensure you have downloaded and installed the driver package from Intel or your System manufecturer and try again" yazıyor. Ne yapmam gerekli bu konuda bilgisi olan yardım edebilir mi?
EXE, kendi kendine çıkarılmış bir hata ayıklama dosyasıdır ve sürücüleri ve PROSet yazılımını otomatik olarak kurmak için indirdiğiniz EXE'ye çift tıklayın. Manuel kurulum için, 3. adıma geçin.
İndirdiğiniz kurulum paketinde (PROArakx64.exe veya Pro Pazarx32.exe) dosyaları geçici bir konuma çıkarmak için en sevdiğiniz ZIP yazılımını kullanın. Örnek: C:\Temp\PROArakx64
Açık Aygıt Yöneticisi. Sağ tıklatınBaşlatmak Ve Tıklatın Aygıt Yöneticisi Veya Çalıştırmak Devmgmt.msc.
Güncellemek istediğiniz bağlantıya sağ tıklayın ve sürücü Yazılımı Güncelleştir 'i seçin. O cihaz için sürücü kurulu değilse, sarı bir ünlem ile görünür ve Ethernet Denetleyici gibi jenerik bir adı vardır.
Seçin sürücü yazılımı için bilgisayarıma göz atın:
Tıklatın göz atve klasöre gidin sürücü dosyalarını nereden çıkarabilirsiniz?. Bunu yapmak için Alt klasörleri dahil edin şu şekildedir: Kontrol böylece tüm sürücü setlerini tarar.
Do you need help with installing drivers? Driver Support has a guide on how to install drivers when there are no Intel(R) adapters present in your Computer.
Yukarıdaki adımları takip ettim hatta ethernet sürücüsünü de kaldırdım şimdi onu da yükleyemiyorum. sabah format attım yüklemedi sürücüleri. çipset ile LAN sürücülerini yükledim bir tek Lan yüklenmedi bu nedenle de güncellemiyor. Teşekkür ederim vakit ayırdığınız için.
Yukarıdaki adımları takip ettim hatta Ethernet sürücüsünü de kaldırdım şimdi onu da yükleyemiyorum. Sabah format attım yüklemedi sürücüleri. Çipset ile LAN sürücülerini yükledim bir tek LAN yüklenmedi bu nedenle de güncellemiyor. Teşekkür ederim vakit ayırdığınız için.