Arkadaşlar merhaba benim modemim tavanda olduğu için bilgisayarıma Ethernet bağlayamıyorum. Yalnız televizyonun arkasında tek bir Ethernet priz var o da uyduya bağlı. Onu çıkarıp 2 Ethernet kablo alsam o Ethernet prize takıp diğer ucunu switche takıp diğerini de bilgisayara taksam 1000 Mbps verir mi? Teşekkürler.
Hocam anladığım kadarıyla televizyona bir Ethernet geliyor onu switch ile çoklamak istiyorsunuz. Kablolar kaldırıyorsa yapılabilir fakat çok az da olsa Mbps'den yersiniz ama 1000MBPS aldıktan sonra çok etkileyeceğini zannetmiyorum.
Hocam anladığım kadarıyla televizyona bir Ethernet geliyor onu switch ile çoklamak istiyorsunuz. Kablolar kaldırıyorsa yapılabilir fakat çok az da olsa Mbps'den yersiniz ama 1000MBPS aldıktan sonra çok etkileyeceğini zannetmiyorum.
Evet hocam 1000 Mbps çoklayıcı alacağım ama biri modeme bağlaman lazım demiş çoklayıcının internet vermesi için Ethernet prizden baglasam direk verir mi acaba?
Hocam internet sağlayıcınız 1000mbps destekliyorsa kabloya internet geliyorsa ve CAT5e veya CAT6 gibi daha yüksek versiyonda kablonuz varsa switch ile çoklamanızda kanaatimce bir sorun olmayacaktır.
Hocam internet sağlayıcınız 1000MBPS destekliyorsa kabloya internet geliyorsa ve CAT5e veya CAT6 gibi daha yüksek versiyonda kablonuz varsa switch ile çoklamanızda kanaatimce bir sorun olmayacaktır.