efeyesill Decapat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2023 #1 Selam bilgisayarıma Ethernet kablosunu takmama rağmen Wi-Fi'de gözüküyor ve Wi-Fi'yi kapatınca da internet yok simgesi karşıma çıkıyor bilginiz varsa yardımcı olur musunuz?
Selam bilgisayarıma Ethernet kablosunu takmama rağmen Wi-Fi'de gözüküyor ve Wi-Fi'yi kapatınca da internet yok simgesi karşıma çıkıyor bilginiz varsa yardımcı olur musunuz?
kayadznli Centipat Katılım 25 Mayıs 2023 Mesajlar 162 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2023 #2 Ethernet kablosunun bir ucunda veya kablo boyunca içindeki kablolarda veya taktığınız yerde problemler olabilir.
Ethernet kablosunun bir ucunda veya kablo boyunca içindeki kablolarda veya taktığınız yerde problemler olabilir.
efeyesill Decapat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2023 #3 kayadznli dedi: Ethernet kablosunun bir ucunda veya kablo boyunca içindeki kablolarda veya taktığınız yerde problemler olabilir. Genişletmek için tıkla... Sistemden kaynaklı bir sorun olamaz değil mi çünkü öncesinde sorunsuz bağlanıyordu 3 günlük bir tatile gittim geri döndüğümde çalışmamaya başlamıştı
kayadznli dedi: Ethernet kablosunun bir ucunda veya kablo boyunca içindeki kablolarda veya taktığınız yerde problemler olabilir. Genişletmek için tıkla... Sistemden kaynaklı bir sorun olamaz değil mi çünkü öncesinde sorunsuz bağlanıyordu 3 günlük bir tatile gittim geri döndüğümde çalışmamaya başlamıştı
kayadznli Centipat Katılım 25 Mayıs 2023 Mesajlar 162 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2023 #4 efeyesill dedi: Sistemden kaynaklı bir sorun olamaz değil mi çünkü öncesinde sorunsuz bağlanıyordu 3 günlük bir tatile gittim geri döndüğümde çalışmamaya başlamıştı. Genişletmek için tıkla... Deneyebiliyorsan kabloyu farklı bir cihazda deneyebilirsin veya bilgisayarcıya götür o denesin.
efeyesill dedi: Sistemden kaynaklı bir sorun olamaz değil mi çünkü öncesinde sorunsuz bağlanıyordu 3 günlük bir tatile gittim geri döndüğümde çalışmamaya başlamıştı. Genişletmek için tıkla... Deneyebiliyorsan kabloyu farklı bir cihazda deneyebilirsin veya bilgisayarcıya götür o denesin.
efeyesill Decapat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2023 #5 kayadznli dedi: Deneyebiliyorsan kabloyu farklı bir cihazda deneyebilirsin veya bilgisayarcıya götür o denesin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim.
kayadznli dedi: Deneyebiliyorsan kabloyu farklı bir cihazda deneyebilirsin veya bilgisayarcıya götür o denesin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim.