Ethernet takılıyken internet yavaşlıyor

mklsnss3

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, laptop kullanıyorum, HP Victus 16. Arkadaşımla yan yana oyunlar vs. oynuyoruz. Kendi kablomu ona taktığımda bir sıkıntı olmuyor, ama bana takınca 200 MB’lik internet, kablo takılıyken bende 10 MB’e düşüyor ve upload neredeyse yok. Kabloyu çıkarttığım zaman ise 200 MB geri çıkıyor. Ama Valorant vs. oynadığım için pingin olmaması için Ethernet kullanmam gerekiyor. Driver’ı güncelledim, başka Ethernet kablosu da denedim fakat başarılı olamadım. Eski konulara bakınca da bu tarz bir sorun göremedim ve insanlar yaptıkları şeyleri adım adım göstermiyor ya da ben beceremedim. Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler şimdiden.

Ağ sürücülerini güncellediyseniz fiziksel bir sorun olabilir. Öncelikle soketin içerisine bakın oturmama ihtimali olan bir yer var mı? Temassızlık yapabilecek?

İyice temizleyin soket içini.

Ardından yine de bir ağ ayarlarınızı gözden geçirin 1gbps modunda çalıştığından emin olun.

Teşekkürler sorunu hallettim. Bir şey sormak istiyorum arkadaşımın laptopunda görselde gösterilen ayar otomatikte onunla benimki arasında ne farkı var da ondan böyle bir sorun olmadıda bende oldu?

Teşekkürler sorunu hallettim. Bir şey sormak istiyorum arkadaşımın laptopunda görselde gösterilen ayar otomatikte onunla benimki arasında ne farkı var da ondan böyle bir sorun olmadıda bende oldu?
Hız ikilisini cihaz otomatikte kullanıyormuş. Normalde pek fark etmez. Biz el ile en yükseğe çektik ki en yüksek hızı alabilsin tüm veri yollarını kullansın. İyi sosyaller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…