Ethernet takınca internetin yavaşlaması

KiracAta

Hectopat
Daha fazla  
Bir bilgisayar topladım. Her şey çok güzel monteledim Windows'u kurdum falan derken. Bir baktım sürücüleri indirecekken internet hızım o kadar yavaş ki Google Chrome 15 saat gösteriyor saniyede 6kb/s ile indirme yapıyor. İnternet sağlayıcısını aradım (Superonline) bana modemin ip alamadığını söylediler. Arıza kaydı bıraktım. İşteyken halloldu diye bir mesaj geldi. Gittim Eve baktım daha da kötü. 6 KB iken 2 KB'a düşmüş Sonra bir şey far ettim ben PC'yi kapatınca aynı modemden wireless ile bağlandığım Laptop telefonlar vs normal hızına dönüyor. Ama ben ne zaman PC'yi açsam ethernetten bağlı bu arada. Tüm internet yavaşlıyor hem yeni topladığım PC hem de diğer wireless tan bağlanan Laptop telefon vs hepsi de internet aşırı yavaşlıyor. Bu sorun icin msi i da aradım anakart MSI olduğu icin. İlk defa böyle bir sorunla karşılaşıyoruz dediler. Burada yüksek mühendis yazılımcı bir arkadasım var ben ubuntu kullanıyorum Windows bilmem dedi. Modem değiştir değilse elektrik hattındandır dedi. Sorunum bu. Uefi Windows 10 Pro yüklü. Anakart chip seti yüklü. Ethernet driveri yüklü. Ve PC'de baska birşey YÖK bomboş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam çözdünüz mü? Aynı sıkıntı var bende de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…