Monkey D. Xebec Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 507 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul 10 Temmuz 2024 #1 Daha geçen gün normal bir şekilde çalışıyordu. Farklı kablo da denedim yine çalışmadı.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.961 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #2 Monkey D. Xebec dedi: Daha geçen gün normal bir şekilde çalışıyordu. Farklı kablo da denedim yine çalışmadı. Genişletmek için tıkla... Aygıt Yöneticisi'nden Ethernet sürücüsünü yazılım ile birlikte kaldır sonra Ethernet sürücüsünü tekrar yükle olmazsa haber ver.
Monkey D. Xebec dedi: Daha geçen gün normal bir şekilde çalışıyordu. Farklı kablo da denedim yine çalışmadı. Genişletmek için tıkla... Aygıt Yöneticisi'nden Ethernet sürücüsünü yazılım ile birlikte kaldır sonra Ethernet sürücüsünü tekrar yükle olmazsa haber ver.
Monkey D. Xebec Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 507 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul 10 Temmuz 2024 #3 Einstein dedi: Aygıt Yöneticisi'nden Ethernet sürücüsünü yazılım ile birlikte kaldır sonra Ethernet sürücüsünü tekrar yükle olmazsa haber ver. Genişletmek için tıkla... nereden kurabilirim?
Einstein dedi: Aygıt Yöneticisi'nden Ethernet sürücüsünü yazılım ile birlikte kaldır sonra Ethernet sürücüsünü tekrar yükle olmazsa haber ver. Genişletmek için tıkla... nereden kurabilirim?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.961 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #4 Monkey D. Xebec dedi: Nereden kurabilirim? Genişletmek için tıkla... Anakart nedir?
Monkey D. Xebec Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 507 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul 10 Temmuz 2024 #5 Einstein dedi: Anakart nedir? Genişletmek için tıkla... halelttim ama olmadı dostum. Dalga geçmeye gerek yok.
Einstein dedi: Anakart nedir? Genişletmek için tıkla... halelttim ama olmadı dostum. Dalga geçmeye gerek yok.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.961 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #6 Monkey D. Xebec dedi: Halelttim ama olmadı dostum. Dalga geçmeye gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hocam dalga geçmiyorum zaten yardımcı olmaya çalışıyorum sanırım beni yanlış anladın.
Monkey D. Xebec dedi: Halelttim ama olmadı dostum. Dalga geçmeye gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hocam dalga geçmiyorum zaten yardımcı olmaya çalışıyorum sanırım beni yanlış anladın.
Monkey D. Xebec Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 507 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul 10 Temmuz 2024 #7 Einstein dedi: Hocam dalga geçmiyorum zaten yardımcı olmaya çalışıyorum sanırım beni yanlış anladın. Genişletmek için tıkla... Evet yanlış anlamışım kusura bakmayın gerginim eğer router bozulduysa diye. Silip yeniden kurdum ama olmadı.
Einstein dedi: Hocam dalga geçmiyorum zaten yardımcı olmaya çalışıyorum sanırım beni yanlış anladın. Genişletmek için tıkla... Evet yanlış anlamışım kusura bakmayın gerginim eğer router bozulduysa diye. Silip yeniden kurdum ama olmadı.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.961 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #8 Monkey D. Xebec dedi: Evet yanlış anlamışım kusura bakmayın gerginim eğer router bozulduysa diye. Silip yeniden kurdum ama olmadı. Genişletmek için tıkla... Sorun gideri başlat hocam ne hata veriyor bakar mısın?
Monkey D. Xebec dedi: Evet yanlış anlamışım kusura bakmayın gerginim eğer router bozulduysa diye. Silip yeniden kurdum ama olmadı. Genişletmek için tıkla... Sorun gideri başlat hocam ne hata veriyor bakar mısın?
Monkey D. Xebec Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 507 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul 10 Temmuz 2024 #9 Einstein dedi: Sorun gideri başlat hocam ne hata veriyor bakar mısın? Genişletmek için tıkla... "Ethernet geçerli bir ağ yapılandırmasına sahip değil".
Einstein dedi: Sorun gideri başlat hocam ne hata veriyor bakar mısın? Genişletmek için tıkla... "Ethernet geçerli bir ağ yapılandırmasına sahip değil".
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.961 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #10 Monkey D. Xebec dedi: "Ethernet geçerli bir ağ yapılandırmasına sahip değil". Genişletmek için tıkla... Modemi resetlemeyi dener misin?
Monkey D. Xebec dedi: "Ethernet geçerli bir ağ yapılandırmasına sahip değil". Genişletmek için tıkla... Modemi resetlemeyi dener misin?