Berat Can Erez Kilopat Katılım 11 Temmuz 2017 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2019 #1 WiFi ile baglandigimda oyunlarda yuksek lag oluyordu, bir tane ethernet kablosu aldim fakat taktigimda tanimlanamayan ag hatasi aliyorum. Ne yapmam gerekiyor? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mart 2019
WiFi ile baglandigimda oyunlarda yuksek lag oluyordu, bir tane ethernet kablosu aldim fakat taktigimda tanimlanamayan ag hatasi aliyorum. Ne yapmam gerekiyor?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 2 Mart 2019 #2 Aldığınız kablonun cross olmadığından emin olun. Kabloyu cihazın LAN portuna taktığınızdan emin olun. WAN portuna takmayın. DHCP devrede olsun. Ağ kartı sürücüsünü güncelleyin. Sorun devam ederse bu yazılımı kullanın: Complete Internet Repair
Aldığınız kablonun cross olmadığından emin olun. Kabloyu cihazın LAN portuna taktığınızdan emin olun. WAN portuna takmayın. DHCP devrede olsun. Ağ kartı sürücüsünü güncelleyin. Sorun devam ederse bu yazılımı kullanın: Complete Internet Repair
Berat Can Erez Kilopat Katılım 11 Temmuz 2017 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2019 #3 Kablo cross nasil oluyor