Dün Windows 11 24H2 Enterprise edisyonunu format ile kurdum. (UUP dump sitesinden ISO ile belleğe yazdırdım) her şey neredeyse kusursuz ama tek sıkıntım Ethernet. Çok uğraştım ama sorunu bir türlü çözemedim. Ayarlar üzerinden çok şey denedim CMD ile kodlar yazdım Ethernet sürücüsünü kaldırdım güncelledim resmi sitelerden de baktım ama bunları bildiğim kadarı ile yaptım o yüzden hata yapmış olabilirim. Sorun edisyonum Enterprise olduğu için mi? Yoksa farklı bir şeyden kaynaklı mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim. (görsel kısımlarına ihtiyacınız olacağını düşündüğüm ekran görüntülerini ekledim eğer başka fotoğraflara ya da bilgilere ihtiyacınız varsa söyleyin elimden geldiği kadar bulmaya çalışırım)
Tamamdır şu an edisyonu Pro olarak kurmak için format işine başlayacağım ama 24H2 bulabilirsem tercih edeceğim. Format sonrası bilgilendirme yapacağım.
Tamamdır şu an edisyonu Pro olarak kurmak için format işine başlayacağım ama 24H2 bulabilirsem tercih edeceğim. Format sonrası bilgilendirme yapacağım.
Sorun çözüldü sanırım, sıkıntı 24H2 ile alakalıydı. Enterprise edisyonundan Pro'ya geçmek için 24H2 sürümlü ISO dosyası ile tekrar format attım yine olmadı. En son Microsoft'un kendi sitesinden 23H2 ile ISO dosyası indirip kurdum daha kurulum aşamasındayken Ethernet'i algıladı, teşekkür ediyorum.