E EnesDrax Centipat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #1 Herkese merhaba. Laptopumun Ethernet tırnak yuvası kırıldı. İnternetten Ethernet to USB dönüştürcü satın aldım. USB'yi ve Ethernet kablosunu taktığımda hala kablosuz ağa bağlı. Yardımcı olursanız sevinirim.
Herkese merhaba. Laptopumun Ethernet tırnak yuvası kırıldı. İnternetten Ethernet to USB dönüştürcü satın aldım. USB'yi ve Ethernet kablosunu taktığımda hala kablosuz ağa bağlı. Yardımcı olursanız sevinirim.
İbrahim Arıkan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2016 Mesajlar 1.785 Makaleler 4 Çözümler 33 12 Haziran 2023 #2 Bu satın aldığınız parçanın sürücüsü falan yok mu? Model nedir bakalım?
E EnesDrax Centipat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #3 İbrahim Arıkan dedi: Bu satın aldığınız parçanın sürücüsü falan yok mu? Model nedir bakalım? Genişletmek için tıkla... aldığım ürünün linki https://www.hepsiburada.com/alfais-4939-usb-3-0-to-ethernet-cevirici-donusturucu-adaptor-gigabit-destekli-pm-HB0000060TRF
İbrahim Arıkan dedi: Bu satın aldığınız parçanın sürücüsü falan yok mu? Model nedir bakalım? Genişletmek için tıkla... aldığım ürünün linki https://www.hepsiburada.com/alfais-4939-usb-3-0-to-ethernet-cevirici-donusturucu-adaptor-gigabit-destekli-pm-HB0000060TRF
İbrahim Arıkan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2016 Mesajlar 1.785 Makaleler 4 Çözümler 33 12 Haziran 2023 #4 Aldığınız ürün tak çalıştır. USB portunda sorun olmadığına emin misiniz?
E EnesDrax Centipat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #5 İbrahim Arıkan dedi: Aldığınız ürün tak çalıştır. USB portunda sorun olmadığına emin misiniz? Genişletmek için tıkla... usb portunda problem var mı acaba diyip Masaüstü pc le denedim onla sorunsuz bir şekilde çalıştı
İbrahim Arıkan dedi: Aldığınız ürün tak çalıştır. USB portunda sorun olmadığına emin misiniz? Genişletmek için tıkla... usb portunda problem var mı acaba diyip Masaüstü pc le denedim onla sorunsuz bir şekilde çalıştı
İbrahim Arıkan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2016 Mesajlar 1.785 Makaleler 4 Çözümler 33 12 Haziran 2023 #6 EnesDrax dedi: usb portunda problem var mı acaba diyip Masaüstü pc le denedim onla sorunsuz bir şekilde çalıştı Genişletmek için tıkla... Kullandığınız usb port driverları yüklü mü? Usb bellek ile vs denediniz mi?
EnesDrax dedi: usb portunda problem var mı acaba diyip Masaüstü pc le denedim onla sorunsuz bir şekilde çalıştı Genişletmek için tıkla... Kullandığınız usb port driverları yüklü mü? Usb bellek ile vs denediniz mi?
E EnesDrax Centipat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #7 İbrahim Arıkan dedi: Kullandığınız usb port driverları yüklü mü? Usb bellek ile vs denediniz mi? Genişletmek için tıkla... hayır hocam deniyorum şimdi
İbrahim Arıkan dedi: Kullandığınız usb port driverları yüklü mü? Usb bellek ile vs denediniz mi? Genişletmek için tıkla... hayır hocam deniyorum şimdi