M Marwitz Kilopat Katılım 7 Mayıs 2017 Mesajlar 276 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2022 #1 İş yerinde kullanmak için laptopuma Ethernet to USB dönüştürücü almam gerekiyor. Ortalama internet hızı 50-60 Mbps. Dönüştürücünün bu interneti çok fazla kısmamasını istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
İş yerinde kullanmak için laptopuma Ethernet to USB dönüştürücü almam gerekiyor. Ortalama internet hızı 50-60 Mbps. Dönüştürücünün bu interneti çok fazla kısmamasını istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
CasH20 Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 725 Çözümler 6 13 Ekim 2022 #2 USB to Ethernet dönüştürücü istiyorsunuz galiba. Tam tersi mantıksız çünkü.
M Marwitz Kilopat Katılım 7 Mayıs 2017 Mesajlar 276 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2022 #3 CasH20 dedi: USB to Ethernet dönüştürücü istiyorsunuz galiba. Tam tersi mantıksız çünkü. Genişletmek için tıkla... Ethernet kablosunu dönüştürüp usb olarak laptopa takacağım. İstediğim bu.
CasH20 dedi: USB to Ethernet dönüştürücü istiyorsunuz galiba. Tam tersi mantıksız çünkü. Genişletmek için tıkla... Ethernet kablosunu dönüştürüp usb olarak laptopa takacağım. İstediğim bu.