Ethernet to Wi-Fi çevirici var mı?

Daha fazla  
Merhaba. Piyasadaki Wi-Fi'nin uzaklara gitmesi için olan cihazların Ethernet girişlisi olanları var mıdır? Yani ben o cihaza Ethernet bağlayacağım o da bana Wi-Fi yayacak? Öyle bir şey mümkün mü?

Onu yapmak yerine mi Wi-Fi Pro gibi bir cihaz alabilirsiniz.

Wi-Fi evin çok uç köşesine bağlı arka odalara Wi-Fi gelmiyor ama Ethernet çekik o yüzden Ethernet'ten interneti alıp Wi-Fi'ya dönüştürebilen bir cihaz var mı diye soruyorum. Yoksa evde Xiaomi'nin range arttırıcı cihazı var ama o da çok hız düşürüyor ve yavaş çalışıyor.

Wi-Fi evin çok uç köşesine bağlı arka odalara Wi-Fi gelmiyor ama Ethernet çekik o yüzden Ethernet'ten interneti alıp Wi-Fi'ya dönüştürebilen bir cihaz var mı diye soruyorum. Yoksa evde Xiaomi'nin range arttırıcı cihazı var ama o da çok hız düşürüyor ve yavaş çalışıyor.
Evde bilgisayar varsa Kabloyu bilgisayara bağlayıp bilgisayardan da mobil etkin noktayı açarak kablosuz bağlantı yapabilirsiniz.

Evde bilgisayar varsa kabloyu bilgisayara bağlayıp bilgisayardan da mobil etkin noktayı açarak kablosuz bağlantı yapabilirsiniz.

Evde PC var sadece kullanamıyorum diye düşünüyorum onu. Modem gibi bir şey alsam Ethernet'e bağlasam Wi-Fi yaysa olur mu öyle ya da bir router çok çaresiz kaldım bu konuda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı