Ethernet üzerinde Tanımlanamayan ağ hatası

DenizDS

Hectopat
Herkese merhabalar, yaklaşık 1 haftadır çektiğim bir sorun var laptopum Wi-Fi ağı uzerinden interneti görüyor ancak Ethernet üzerinden tanımlanamayan ağ hatası veriyor. Sorunları gider dediğimde ise Ethernet geçerli bir IP yapılandırmasına sahip değil diyor. İnternetten bütün çözümlere baksam da hiçbiri bir işe yaramadı. Bu sorun evde ki şalter attıktan sonra ortaya çıkmaya başladı. Önerilerinizi söylerseniz çok sevinirim.

Normalde kablosuz internet kulanıyorsanız (yani ethernet bağlantısını kullanmıyorsanız) ya denetim masasından ethernet kartını devre dışı bırakın, ya da ağ bağlantılarından etherneti devre dışı bırakın ve deneyin.

Normalde kablosuz internet kulanıyorsanız (yani Ethernet bağlantısını kullanmıyorsanız) ya denetim masasından Ethernet kartını devre dışı bırakın, ya da ağ bağlantılarından Ethernet'i devre dışı bırakın ve deneyin.

Normalde laptopu sadece oyun ağırlıklı kullanıyorum o yüzden Ethernet'i kullanıyorum %90

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı