Rüzgar Kerem Femtopat Katılım 25 Nisan 2025 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2025 #1 Amazon.com.tr bu ürünü almak istiyorum CAT8 kablo kullanılan kayıp yaşar mıyım yaşarsam hiç yaşatmayacak kaliteli bir şey önerir misiniz?
Amazon.com.tr bu ürünü almak istiyorum CAT8 kablo kullanılan kayıp yaşar mıyım yaşarsam hiç yaşatmayacak kaliteli bir şey önerir misiniz?
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.865 Makaleler 28 Çözümler 190 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 24 Temmuz 2025 #2 Rüzgar Kerem dedi: Amazon.com.tr bu ürünü almak istiyorum. CAT8 kablo kullanılan kayıp yaşar mıyım? Yaşarsam, hiç yaşamıycağım kaliteli bir şey önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hayır yaşatmaz. 20M'ye kadar neredeyse hiç yaşatmaz. Daha üstünde minimal farklar yaratır ama bahsi geçilen kablo CAT 8 olduğu için ve TR'de CAT 8'in yetmeyeceği bir internet hızı yok. Yani özetle, hayır yaşatmaz.
Rüzgar Kerem dedi: Amazon.com.tr bu ürünü almak istiyorum. CAT8 kablo kullanılan kayıp yaşar mıyım? Yaşarsam, hiç yaşamıycağım kaliteli bir şey önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hayır yaşatmaz. 20M'ye kadar neredeyse hiç yaşatmaz. Daha üstünde minimal farklar yaratır ama bahsi geçilen kablo CAT 8 olduğu için ve TR'de CAT 8'in yetmeyeceği bir internet hızı yok. Yani özetle, hayır yaşatmaz.
HakanXD Megapat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 6.295 Çözümler 53 Yer Bursa 24 Temmuz 2025 #3 Rüzgar Kerem dedi: Amazon.com.tr bu ürünü almak istiyorum CAT8 kablo kullanılan kayıp yaşar mıyım yaşarsam hiç yaşatmayacak kaliteli bir şey önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Olmaması lazım.
Rüzgar Kerem dedi: Amazon.com.tr bu ürünü almak istiyorum CAT8 kablo kullanılan kayıp yaşar mıyım yaşarsam hiç yaşatmayacak kaliteli bir şey önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Olmaması lazım.