V Vinsmokesan Hectopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #1 Oyun indirirken Ethernet takılı olduğu zaman misal 3 MB ile iniyor ama kabloyu çıkarıp Wi-Fi ile bağlandığımda hız 2 katına çıkıyor. Bu normal mi? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Nisan 2023
Oyun indirirken Ethernet takılı olduğu zaman misal 3 MB ile iniyor ama kabloyu çıkarıp Wi-Fi ile bağlandığımda hız 2 katına çıkıyor. Bu normal mi?
lAlpsl Hectopat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 1.215 Makaleler 1 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #2 Kablonuz, ethernet girişiniz etkileyebilir.
B Borgore Kilopat Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 795 Çözümler 13 22 Nisan 2023 #3 Vinsmokesan dedi: Bu normal mi? Genişletmek için tıkla... Hayır normal değil.
F FurkanMetehan Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #4 Kablonun uzun olması veyahut hasarlı olması bir etmen olabilir.
V Vinsmokesan Hectopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #5 lAlpsl dedi: Kablonuz, Ethernet girişiniz etkileyebilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani FurkanMetehan dedi: Kablonun uzun olması veyahut hasarlı olması bir etmen olabilir. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr bunu kullanıyorum ve herhangi bir hasar yok
lAlpsl dedi: Kablonuz, Ethernet girişiniz etkileyebilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani FurkanMetehan dedi: Kablonun uzun olması veyahut hasarlı olması bir etmen olabilir. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr bunu kullanıyorum ve herhangi bir hasar yok
lAlpsl Hectopat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 1.215 Makaleler 1 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #6 Vinsmokesan dedi: Nasıl yani Amazon.com.tr bunu kullanıyorum ve herhangi bir hasar yok Genişletmek için tıkla... Kablonuzda bir sıkıntı olması veya girişlerinizde bir sıkıntı olması demek istemiştim.
Vinsmokesan dedi: Nasıl yani Amazon.com.tr bunu kullanıyorum ve herhangi bir hasar yok Genişletmek için tıkla... Kablonuzda bir sıkıntı olması veya girişlerinizde bir sıkıntı olması demek istemiştim.