husoreiz16 Femtopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2021 #1 Valorant oynuyorum. Normalde ping 18-19 fakat bazen 100'e kadar çıkıyor. 24 Mbps internet 17 18 alıyorum. Ethernet çeksem daha iyi mi olur? Ne fark eder? Not: İnternete aynı anda maksimum 3-4 kişi bağlanıyor. Sağ olun şimdiden.
Valorant oynuyorum. Normalde ping 18-19 fakat bazen 100'e kadar çıkıyor. 24 Mbps internet 17 18 alıyorum. Ethernet çeksem daha iyi mi olur? Ne fark eder? Not: İnternete aynı anda maksimum 3-4 kişi bağlanıyor. Sağ olun şimdiden.
Crazyboypc Centipat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 290 Çözümler 1 11 Nisan 2021 #2 Fark eder tabii ki. Daha stabil olur.
Ek01000 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2019 Mesajlar 4.104 Makaleler 4 Çözümler 14 Yer Birmingham Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2021 #3 Hocam tabii ki kablolu çok daha stabil oynarsınız. Ping dalgalanmalarınız olmaz.
husoreiz16 Femtopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2021 #4 Ek01000 dedi: Hocam tabii ki kablolu çok daha stabil oynarsınız. Ping dalgalanmalarınız olmaz. Genişletmek için tıkla... Yani düzelir mi komple?
Ek01000 dedi: Hocam tabii ki kablolu çok daha stabil oynarsınız. Ping dalgalanmalarınız olmaz. Genişletmek için tıkla... Yani düzelir mi komple?
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2021 #5 Gecikme ve hız dalgalanmasını azaltır. Daha stabil bir kullanımı olur.
Brando Centipat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 140 Çözümler 1 11 Nisan 2021 #6 Pek fark göremezsiniz. Günümüz Wi-Fi teknolojileri gelişkin. İstikrarsızlıklar azalır, o kadar. Eğer modemden uzaktaysanız o zaman işler değişebilir. (Modeme gelen veri istikrarsız olursa Ethernet'ten alacağınız internet bir şeyler çözemez gibi.)
Pek fark göremezsiniz. Günümüz Wi-Fi teknolojileri gelişkin. İstikrarsızlıklar azalır, o kadar. Eğer modemden uzaktaysanız o zaman işler değişebilir. (Modeme gelen veri istikrarsız olursa Ethernet'ten alacağınız internet bir şeyler çözemez gibi.)
husoreiz16 Femtopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2021 #7 Baş-ül Adam dedi: Gecikme ve hız dalgalanmasını azaltır. Daha stabil bir kullanımı olur. Genişletmek için tıkla... hocam ortalama ping 18 komple öyle mi kalır? Brando dedi: Pek fark göremezsiniz. Günümüz Wi-Fi teknolojileri gelişkin. İstikrarsızlıklar azalır, o kadar. Eğer modemden uzaktaysanız o zaman işler değişebilir. Genişletmek için tıkla... hocam 2 oda gerideyim ama full çekiyor önemli olan ping benim için hız zaten iyi.
Baş-ül Adam dedi: Gecikme ve hız dalgalanmasını azaltır. Daha stabil bir kullanımı olur. Genişletmek için tıkla... hocam ortalama ping 18 komple öyle mi kalır? Brando dedi: Pek fark göremezsiniz. Günümüz Wi-Fi teknolojileri gelişkin. İstikrarsızlıklar azalır, o kadar. Eğer modemden uzaktaysanız o zaman işler değişebilir. Genişletmek için tıkla... hocam 2 oda gerideyim ama full çekiyor önemli olan ping benim için hız zaten iyi.
Brando Centipat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 140 Çözümler 1 11 Nisan 2021 #8 husoreiz16 dedi: Hocam ortalama ping 18 komple öyle mi kalır? Hocam 2 oda gerideyim ama Full çekiyor önemli olan ping benim için hız zaten iyi. Genişletmek için tıkla... O zaman Ethernet fark edecektir. (Öyle umuyorum.)
husoreiz16 dedi: Hocam ortalama ping 18 komple öyle mi kalır? Hocam 2 oda gerideyim ama Full çekiyor önemli olan ping benim için hız zaten iyi. Genişletmek için tıkla... O zaman Ethernet fark edecektir. (Öyle umuyorum.)
ÖmerFaruk_56 Hectopat Katılım 21 Eylül 2019 Mesajlar 624 11 Nisan 2021 #9 Hocam o ping değeri kablosuz yüzünden oluşuyorsa ping düşer. Ha fark etmeyebilir tabi.
husoreiz16 Femtopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2021 #10 ÖmerFaruk_56 dedi: Hocam o ping değeri kablosuz yüzünden oluşuyorsa ping düşer. Ha fark etmeyebilir tabi. Genişletmek için tıkla... hocam sizce fark eder mi?
ÖmerFaruk_56 dedi: Hocam o ping değeri kablosuz yüzünden oluşuyorsa ping düşer. Ha fark etmeyebilir tabi. Genişletmek için tıkla... hocam sizce fark eder mi?