Benim arkadaşımın bilgisayarında Wi-Fi bölümü yok yani hiçbir türlü Wi-Fi ağına bağlanamıyor. sadece Ethernet ile var bu durum neden kaynaklı? Daha önceden Wi-Fi kullanıyordu Ethernet'e geçtikten sonra Wi-Fi bölümü komple gitti ne yapmalıyız?
Benim arkadaşımın bilgisayarında Wi-Fi bölümü yok yani hiçbir türlü Wi-Fi ağına bağlanamıyor. Sadece Ethernet ile var bu durum neden kaynaklı? Daha önceden Wi-Fi kullanıyordu Ethernet'e geçtikten sonra Wi-Fi bölümü komple gitti ne yapmalıyız?
Bazı notebooklar Ethernet'e kablo takılınca Wi-Fi'yi devreden çıkarır.
Kabloyu bilgisayardan çıkarıp deneyin.
Olmazsa Aygıt Yöneticisi'nden ağ altında Wi-Fi'i kartı kurulumu kontrol edin.
Benim arkadaşımın bilgisayarında Wi-Fi bölümü yok yani hiçbir türlü Wi-Fi ağına bağlanamıyor. sadece Ethernet ile var bu durum neden kaynaklı? Daha önceden Wi-Fi kullanıyordu Ethernet'e geçtikten sonra Wi-Fi bölümü komple gitti ne yapmalıyız?
Tüm wifi ve ethernet girişli cihazlarda tek ip olacağından ya wifi kullanılmalı yada ethernet.Bu durumda wifi kullanmak istiyorsanız ethernet kablosunu çıkarmalısınız.
Bazı notebooklar Ethernet'e kablo takılınca Wi-Fi'yi devreden çıkarır.
Kabloyu bilgisayardan çıkarıp deneyin.
Olmazsa Aygıt Yöneticisi'nden ağ altında Wi-Fi'i kartı kurulumu kontrol edin.
Tüm wifi ve ethernet girişli cihazlarda tek ip olacağından ya wifi kullanılmalı yada ethernet.Bu durumda wifi kullanmak istiyorsanız ethernet kablosunu çıkarmalısınız.
Laptop olsa tuş takımından bir şeyler yapılabiliyordu bazılarında, sürücülerle ilgili bi sıkıntı var yüksek ihtimal. Aygıt yöneticisinden WİFİ kartını güncelleyiniz.
Laptop olsa tuş takımından bir şeyler yapılabiliyordu bazılarında, sürücülerle ilgili bi sıkıntı var yüksek ihtimal. Aygıt yöneticisinden WİFİ kartını güncelleyiniz.