comradee Picopat Katılım 30 Ekim 2024 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #1 Ethernet bağlantısını Ethernet kablosunu çıkarmadan PC üzerinde kolay bir şekilde kapama açmanın bir yolu var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Nisan 2025
Ethernet bağlantısını Ethernet kablosunu çıkarmadan PC üzerinde kolay bir şekilde kapama açmanın bir yolu var mı?
Berkozg Decapat Katılım 3 Mart 2023 Mesajlar 404 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #2 Buradan sağ tık devre dışı bırak yaparsan olur geri açmak istersen etkinleştir yaparsan geri tekrar açılır.
Buradan sağ tık devre dışı bırak yaparsan olur geri açmak istersen etkinleştir yaparsan geri tekrar açılır.
Aydoğan BV Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 2.892 Çözümler 16 Yer Lüksemburg 6 Nisan 2025 #3 Berkozg dedi: Eki Görüntüle 2463727 Buradan sağ tık devre dışı bırak yaparsan olur geri açmak istersen etkinleştir yaparsan geri tekrar açılır. Genişletmek için tıkla... Kolay deyince bende bu yöntemi pek kolay bulmadım
Berkozg dedi: Eki Görüntüle 2463727 Buradan sağ tık devre dışı bırak yaparsan olur geri açmak istersen etkinleştir yaparsan geri tekrar açılır. Genişletmek için tıkla... Kolay deyince bende bu yöntemi pek kolay bulmadım
Berkozg Decapat Katılım 3 Mart 2023 Mesajlar 404 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #4 Aydoğan BV dedi: Kolay deyince bende bu yöntemi pek kolay bulmadım. Genişletmek için tıkla... Arkadan kabloyu sökmektense bu daha kolay bence ama kişisel görüş saygı duyarım.
Aydoğan BV dedi: Kolay deyince bende bu yöntemi pek kolay bulmadım. Genişletmek için tıkla... Arkadan kabloyu sökmektense bu daha kolay bence ama kişisel görüş saygı duyarım.