Gıda Eti Cicibebe 1000G bisküvi 100 TL

2. seçenek olmanın verdiği hüzünle 1 kilo cicibebemi sipariş ediyorum, çok teşekkürler gerçekleri tüküren yabancı!

Kilo almak isteyenler de şunu bilerek alsın yaglanarak kilo aldırır Cicibebe bir de günde 50-100 gr Cicibebe üstüne biraz süt 2 yemek kaşığı keçi boynuzu pekmezi, bir avuç ceviz isteğe göre de muz kivi gibi meyveler her gün yaparsanız bayağı kilo alırsınız sadece kuru kuru Cicibebe yemeyin tarifler yapın daha tad alırsınız.

Gerçekten zarganaysanız bunu alın ve zarganalıktan kurtulunca clean bulka geçin. Sporsuz asla bunla kilo almaya çalışmayın obez olursunuz. Bulkta 40 kilo almış biri olarak söylüyorum.

Hocam öyle bir şey ki bu bence gıda mucizesi. Bırakın içindeki vitaminleri minarelleri umurumda değil. 23 yaşındayım 1 kg oturuşta yiyebiliyorum. Nasıl bir şey yahu bu! İnanılmaz haz veriyor bu Cicibebe. İçeriğini okuduğumda ise vahim üzerine vahim. Tam bir şeker bombası. Ayrıca bunlar bebeklere veriliyor ve daha 2 yaşına girmiş bir bebenin şekerle buluşması ve bağırsaklarında da bu floranın gelişmesiyle gıda ve ilaç firmalarına güzel müşteriler kazandırılıyor.

Hocam öyle bir şey ki bu bence gıda mucizesi. Bırakın içindeki vitaminleri minarelleri umurumda değil. 23 yaşındayım 1 kg oturuşta yiyebiliyorum. Nasıl bir şey yahu bu! İnanılmaz haz veriyor bu Cicibebe. İçeriğini okuduğumda ise vahim üzerine vahim. Tam bir şeker bombası. Ayrıca bunlar bebeklere veriliyor ve daha 2 yaşına girmiş bir bebenin şekerle buluşması ve bağırsaklarında da bu floranın gelişmesiyle gıda ve ilaç firmalarına güzel müşteriler kazandırılıyor.

Hep demisimdir bebeklere çocuklara Cicibebe veya ülker bebe bisküvisi almayın 200 gramında yani 4x1 paketinde 48 gr civarı şeker var bu ürün çocuklara gitmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı