Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.237 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #1 258 TL'den 212 TL'ye düşmüş. Böylelikle tane fiyatında oldukça düşüş oluyor. Değerlendirilebilir. Amazon.com.tr
258 TL'den 212 TL'ye düşmüş. Böylelikle tane fiyatında oldukça düşüş oluyor. Değerlendirilebilir. Amazon.com.tr
DaisakuKuze Hectopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 3.033 Çözümler 43 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 RX 580 Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #2 Hocam kargo fotoğraftaki gibi direkt kutuda mı geliyor yoksa ekstra koli ile mi?
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.237 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #3 DaisakuKuze dedi: Hocam kargo fotoğraftaki gibi direkt kutuda mı geliyor yoksa ekstra koli ile mi? Genişletmek için tıkla... Hiç bilemiyorum hocam, satın almadım daha önce böyle toplu ürün.
DaisakuKuze dedi: Hocam kargo fotoğraftaki gibi direkt kutuda mı geliyor yoksa ekstra koli ile mi? Genişletmek için tıkla... Hiç bilemiyorum hocam, satın almadım daha önce böyle toplu ürün.
EveryFalling Decapat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #4 DaisakuKuze dedi: Hocam kargo fotoğraftaki gibi direkt kutuda mı geliyor yoksa ekstra koli ile mi? Genişletmek için tıkla... bu koli üzerine amazon kolisi ile geliyor.
DaisakuKuze dedi: Hocam kargo fotoğraftaki gibi direkt kutuda mı geliyor yoksa ekstra koli ile mi? Genişletmek için tıkla... bu koli üzerine amazon kolisi ile geliyor.
DaisakuKuze Hectopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 3.033 Çözümler 43 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 RX 580 Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #5 EveryFalling dedi: Bu koli üzerine Amazon kolisi ile geliyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam.
EveryFalling dedi: Bu koli üzerine Amazon kolisi ile geliyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam.