A Ali998 Centipat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #11 MetCorleone dedi: nmap taraması yapmak için wifi adaptör alınması gerek diye biliyorum wifi hacklemek için falan. Önerebileceğin wifi adaptörü var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır gerek yok, yani olmaması lazım, Router üzerinden taraması lazım. Uzun zamandır kullanıyorum, kablo takılıyken de oldu diye hatırlıyorum.
MetCorleone dedi: nmap taraması yapmak için wifi adaptör alınması gerek diye biliyorum wifi hacklemek için falan. Önerebileceğin wifi adaptörü var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır gerek yok, yani olmaması lazım, Router üzerinden taraması lazım. Uzun zamandır kullanıyorum, kablo takılıyken de oldu diye hatırlıyorum.
ömer furkan gürsel yeni Decapat Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 300 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #12 ömer furkan gürsel yeni dedi: Bir program kimin için yapılır? Genişletmek için tıkla... Sorumun yanıtı nedir?
ömer furkan gürsel yeni dedi: Bir program kimin için yapılır? Genişletmek için tıkla... Sorumun yanıtı nedir?
A Ali998 Centipat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #13 ömer furkan gürsel yeni dedi: Sorumun yanıtı nedir? Genişletmek için tıkla... Bir program son kullanıcı için yapılır, çok kapalı sormuşsunuz.
ömer furkan gürsel yeni dedi: Sorumun yanıtı nedir? Genişletmek için tıkla... Bir program son kullanıcı için yapılır, çok kapalı sormuşsunuz.
MetCorleone Megapat Katılım 31 Temmuz 2017 Mesajlar 487 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #14 Ali998 dedi: Hayır gerek yok, yani olmaması lazım, Router üzerinden taraması lazım. Uzun zamandır kullanıyorum, kablo takılıyken de oldu diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Kalide yükü wifi hack araçlarını denediğimde hata alıyorum.
Ali998 dedi: Hayır gerek yok, yani olmaması lazım, Router üzerinden taraması lazım. Uzun zamandır kullanıyorum, kablo takılıyken de oldu diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Kalide yükü wifi hack araçlarını denediğimde hata alıyorum.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #15 ömer furkan gürsel yeni dedi: Bir program kimin için yapılır? Genişletmek için tıkla... Kullanım amacına ve yöntemlerine göre değişir.
ömer furkan gürsel yeni dedi: Bir program kimin için yapılır? Genişletmek için tıkla... Kullanım amacına ve yöntemlerine göre değişir.
ömer furkan gürsel yeni Decapat Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 300 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #16 MetCorleone dedi: Kalide yükü wifi hack araçlarını denediğimde hata alıyorum. Genişletmek için tıkla... Yazılım mühendisi olmak istiyorum yazmışsın ona istinaden bende bir yazılım mühendisi olarak sana soruyorum. Zurnadürüm dedi: Kullanım amacına ve yöntemlerine göre değişir. Genişletmek için tıkla... Yanıt bu değil.
MetCorleone dedi: Kalide yükü wifi hack araçlarını denediğimde hata alıyorum. Genişletmek için tıkla... Yazılım mühendisi olmak istiyorum yazmışsın ona istinaden bende bir yazılım mühendisi olarak sana soruyorum. Zurnadürüm dedi: Kullanım amacına ve yöntemlerine göre değişir. Genişletmek için tıkla... Yanıt bu değil.
MetCorleone Megapat Katılım 31 Temmuz 2017 Mesajlar 487 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #17 ömer furkan gürsel yeni dedi: Yazılım mühendisi olmak istiyorum yazmışsın ona istinaden bende bir yazılım mühendisi olarak sana soruyorum. Yanıt bu değil. Genişletmek için tıkla... Arkadaş cevaplamış zaten. Son kullanıcı için diye. Benden daha fazla bilgili olduğunu düşündüğüm için cevabına katılıyorum.
ömer furkan gürsel yeni dedi: Yazılım mühendisi olmak istiyorum yazmışsın ona istinaden bende bir yazılım mühendisi olarak sana soruyorum. Yanıt bu değil. Genişletmek için tıkla... Arkadaş cevaplamış zaten. Son kullanıcı için diye. Benden daha fazla bilgili olduğunu düşündüğüm için cevabına katılıyorum.
ömer furkan gürsel yeni Decapat Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 300 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #18 MetCorleone dedi: Arkadaş cevaplamış zaten. Son kullanıcı için diye. Benden daha fazla bilgili olduğunu düşündüğüm için cevabına katılıyorum. Genişletmek için tıkla... Yanıt o değil ama.
MetCorleone dedi: Arkadaş cevaplamış zaten. Son kullanıcı için diye. Benden daha fazla bilgili olduğunu düşündüğüm için cevabına katılıyorum. Genişletmek için tıkla... Yanıt o değil ama.
MetCorleone Megapat Katılım 31 Temmuz 2017 Mesajlar 487 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #19 ömer furkan gürsel yeni dedi: Yanıt o değil ama. Genişletmek için tıkla... Yanıt nedir? Öğrenmek isterim.
ömer furkan gürsel yeni dedi: Yanıt o değil ama. Genişletmek için tıkla... Yanıt nedir? Öğrenmek isterim.
L Linuxer Femtopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 28 21 Şubat 2021 #20 MetCorleone dedi: Yanıt nedir? Öğrenmek isterim. Genişletmek için tıkla... Html css ve js biliyorum demişsiniz. Ne seviyede biliyorsunuz ve nereden öğrendiniz söylerseniz sevinirim.
MetCorleone dedi: Yanıt nedir? Öğrenmek isterim. Genişletmek için tıkla... Html css ve js biliyorum demişsiniz. Ne seviyede biliyorsunuz ve nereden öğrendiniz söylerseniz sevinirim.