Anakin SkywaIker Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Haziran 2015 Mesajlar 1.616 Makaleler 5 Çözümler 2 28 Mart 2018 #1 Etiketlendiğimi yeni fark ettim, bana bildirim gelmedi. @Jira Bi' sorun var mı kontrol edebilir misin?
Etiketlendiğimi yeni fark ettim, bana bildirim gelmedi. @Jira Bi' sorun var mı kontrol edebilir misin?
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 28 Mart 2018 #2 Ara sıra bildirim gelmeme gibi sorunlar olabiliyor. Durumun farkındayız. Anlayışınız için teşekkürler.
Ara sıra bildirim gelmeme gibi sorunlar olabiliyor. Durumun farkındayız. Anlayışınız için teşekkürler.
Anakin SkywaIker Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Haziran 2015 Mesajlar 1.616 Makaleler 5 Çözümler 2 28 Mart 2018 #3 Ben teşekkür ederim, güncelleme ile en kısa zamanda çözeceğinize inanıyorum, konuyu kilitleyebilirsiniz.
Ben teşekkür ederim, güncelleme ile en kısa zamanda çözeceğinize inanıyorum, konuyu kilitleyebilirsiniz.