SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.290 Makaleler 110 Çözümler 121 9 Eylül 2020 #21 SideWinder dedi: XenForo çözene kadar @MF çoktan çözmüş olacak bu gidişle, güvenim tam. (Ya da başka bir sorundu, şu XenForo'nun bir türlü çözemediği...) Genişletmek için tıkla... MF dedi: Şimdilik gitmiyor ama sorunu çözdük, yakında devreye sokacağız. Genişletmek için tıkla... Çözmüş bile...
SideWinder dedi: XenForo çözene kadar @MF çoktan çözmüş olacak bu gidişle, güvenim tam. (Ya da başka bir sorundu, şu XenForo'nun bir türlü çözemediği...) Genişletmek için tıkla... MF dedi: Şimdilik gitmiyor ama sorunu çözdük, yakında devreye sokacağız. Genişletmek için tıkla... Çözmüş bile...
akinbarisabdullah240 Decipat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.229 Çözümler 3 9 Eylül 2020 #22 @UBerk bu özelliği @Mithat Berhan sayesinde yeni öğrendim. Bu arada etiket geldi mi ?
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.270 Makaleler 42 Çözümler 274 9 Eylül 2020 #23 Geliyor merak etme. Başka konular ile uğraşırken buraya pek gelemiyorum.
UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 9 Eylül 2020 #24 akinbarisabdullah240 dedi: @UBerk bu özelliği @Mithat Berhan sayesinde yeni öğrendim. Bu arada etiket geldi mi? Genişletmek için tıkla... Geldi.
akinbarisabdullah240 dedi: @UBerk bu özelliği @Mithat Berhan sayesinde yeni öğrendim. Bu arada etiket geldi mi? Genişletmek için tıkla... Geldi.