dexterrr00 Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 260 Çözümler 1 4 Kasım 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, dizi veya filmlerde kendinize rol model olarak gördüğünüz karakterler var mı? Benim seçtiğim kişiler: Profesör. Aslan akbey. Mehmet karahanlı. Walter white. Tyler durden. Polat Alemdar. Gustavo fring. Mike ehrmantraut. Son düzenleme: 4 Kasım 2022
Merhaba arkadaşlar, dizi veya filmlerde kendinize rol model olarak gördüğünüz karakterler var mı? Benim seçtiğim kişiler: Profesör. Aslan akbey. Mehmet karahanlı. Walter white. Tyler durden. Polat Alemdar. Gustavo fring. Mike ehrmantraut.
Evan MacMillan Picopat Katılım 19 Ekim 2022 Mesajlar 419 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2022 #2 Liste çok bağımsız gelmedi, sanki 5 dakika önce Breaking Bad'i izlemeyi bitirmiş gibisin.
dexterrr00 Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 260 Çözümler 1 4 Kasım 2022 #3 Evan MacMillan dedi: Lise çok bağımsız gelmedi, sanki 5 dakika önce Breaking Bad'i izlemeyi bitirmiş gibisin. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam Breaking Bad fanıyım biraz bitireli yıllar oldu aklıma geldi konu fikri.
Evan MacMillan dedi: Lise çok bağımsız gelmedi, sanki 5 dakika önce Breaking Bad'i izlemeyi bitirmiş gibisin. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam Breaking Bad fanıyım biraz bitireli yıllar oldu aklıma geldi konu fikri.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.250 Çözümler 56 4 Kasım 2022 #4 Tobey Maguire'ın neredeyse tüm rolleri ama spesifik bir tane olucaksa Spiderman rolü.
4 439640 Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 4.857 Çözümler 24 4 Kasım 2022 #5 Gustavo Fringin ölümünün neyinden etkilendin anlamadım ama neyse.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.250 Çözümler 56 4 Kasım 2022 #6 Evan MacMillan dedi: Liste çok bağımsız gelmedi, sanki 5 dakika önce Breaking Bad'i izlemeyi bitirmiş gibisin. Genişletmek için tıkla... Abuzer kömürcü harici boş zaten.
Evan MacMillan dedi: Liste çok bağımsız gelmedi, sanki 5 dakika önce Breaking Bad'i izlemeyi bitirmiş gibisin. Genişletmek için tıkla... Abuzer kömürcü harici boş zaten.
DaynusSafa Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1.498 Çözümler 4 4 Kasım 2022 #7 Wade Wilson (Deadpool).
CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 4 Kasım 2022 #8 dexterrr00 dedi: Merhaba arkadaşlar, dizi veya filmlerde kendinize rol model olarak gördüğünüz karakterler var mı? Benim seçtiğim kişiler: Profesör. Aslan akbey. Walter white. Tyler durden. Polat Alemdar. Gustavo fring. Mike ehrmantraut. Genişletmek için tıkla... Captain Jack Sparrow Will Turner Hector Barbarossa Davy Jones Bu sefer "Max Karayip Korsanları fanı" diyecekler. Zaten neyi sevsek laf atıyorlar Neyse artık.
dexterrr00 dedi: Merhaba arkadaşlar, dizi veya filmlerde kendinize rol model olarak gördüğünüz karakterler var mı? Benim seçtiğim kişiler: Profesör. Aslan akbey. Walter white. Tyler durden. Polat Alemdar. Gustavo fring. Mike ehrmantraut. Genişletmek için tıkla... Captain Jack Sparrow Will Turner Hector Barbarossa Davy Jones Bu sefer "Max Karayip Korsanları fanı" diyecekler. Zaten neyi sevsek laf atıyorlar Neyse artık.
UserYeni Decapat Katılım 27 Ekim 2022 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2022 #9 Adrian Veidt (Watchmen) Rol model olamaz elbette ama oldukça etkileyici bir karakter.
blaneTech Picopat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 512 Çözümler 5 4 Kasım 2022 #10 Cesar Vialpando Truman Blazkowicz Classified Son düzenleme: 4 Kasım 2022