Etkileşimli Tahta Şifresini Kırmak

English Teacher

Kilopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Herkese merhaba dostlar gün yas günüdür. Okulumuzda bu yıl gelen Windows 8.1 işletim sistemli etkileşimli tahtalar geldi ama hiçbir programı açmıyor koruma programı. Şifreyi Vestel vermiyor ve il koordinatörlerini arayın falan diyorlarmış. Haliyle matematik hocamız benden rica etti (okulda bilgisayarla aramın iyi olduğu bilinir.) ben de klavye getirip sınıfa BOOT menüsünden başladım işte güvenli modda msconfig açmaya falan çalıştım, hizmetlerden koruma programını kapatmayı denedim, denetim masasına zaten giriş yasak. Abartısız 80 dakika savaştım aletle ve hiçbir şekilde kıramadım. Her şeyi açarken şifre istiyor, dolayısıyla rezil oldum diyebilirim. Şu konuda yardımcı olabilecek biri varsa ne isterse yapabilirim

Son düzenleyen: Moderatör:
Tahta Fatih Dershanesi tarafından mı temin edilmiş? Eğer Fatih Dershanesinin akıllı tahtasıysa, kardeşimin okulunda da aynıları var ve şifreleri aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…