Etkin antivirüs sağlayıcınız yok uyarısı

Hatanın sebbei ilk başta belirttiğim formatı tam almayışınız. Eksik olanları bildirdim ki aynı işlemi uygulayın diye. Sorununuz ne durumda siz onu söyleyin.
Hocam şimdi yeniden başlat butonu var tıkladığımda bu hatayı veriyor. Virüs ve tehdit koruması kısmı.

Önerdiğiniz bir av var mıdır hocam?
Sistem dosyalarınzı hasar almış büyük ihtimal. Temiz bir kurulum ederseniz çalışır ancak çalışmaması daha yararlı bana göre. Alternatif AV'ler ile yolunuza devam edin.

Önerdiğiniz bir av var mıdır hocam?
Önerim Kaspersky. Zaten fazla bir AV geçişi yapmışssınzı ve deneme fırsatı olmuştur. Yeni sistemde sadece bir AV ile yetinin, gerekktiğinde free MBAM işini görecektir fazlasına bulaşma.

Önerim Kaspersky. Zaten fazla bir AV geçişi yapmışssınzı ve deneme fırsatı olmuştur. Yeni sistemde sadece bir AV ile yetinin, gerekktiğinde free MBAM işini görecektir fazlasına bulaşma.
Tamamdır hocam teşekkür ederim ilginiz için sizi de uğraştırdım kusuruma bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…