Çözüldü Etkinleştirilmemiş Windows 10'da Insider kullanılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

demokan05

Centipat
Eski bir Laptop'um var buna deneme amaçlı Insider kullanmak istiyorum lakin elimde Key yok. Kullanmak için illa etkinleştirmem mi lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
@Berkay Davas hocam elimde cracksiz şekilde Key atlama dosyası var, Windows etkinleştirmiyor sadece ürün anahtarım yok seçeneğini aktifleştiriyor. Drive üzerinden atarsam cracke girer mi?
Crack değil ama sonuçta bir şekilde bedel ödemeden korsan kullanmış oluyorsun. İşin manevi tarafı bu tabii ki. Ben elimden geleni yapayım, ne kadar emin olmasam da 30 - 40 TL verip dijital lisans alayım demeyi tercih ederim.

@demokan05 Insider için etkinleştirme gerekiyor diye biliyorum.
@Berkay Davas hocam elimde cracksiz şekilde Key atlama dosyası var, Windows etkinleştirmiyor sadece ürün anahtarım yok seçeneğini aktifleştiriyor. Drive üzerinden atarsam cracke girer mi?
Crack değil ama sonuçta bir şekilde bedel ödemeden korsan kullanmış oluyorsun. İşin manevi tarafı bu tabii ki. Ben elimden geleni yapayım, ne kadar emin olmasam da 30 - 40 TL verip dijital lisans alayım demeyi tercih ederim.

@demokan05 Insider için etkinleştirme gerekiyor diye biliyorum.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı