ruzgaew Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 4.150 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2024 #1 Arkadaşlar selam. Öncelikle iyi sosyaller. Bilgisayarıma format atacağım fakat önceden key satın alıp etkinleştirdiğim Windows'un ve Office'in gitmesini istemiyorum. Ne yapmam gerekiyor? Bunları Microsoft hesabım ile ilişkilendirebilir miyiz?
Arkadaşlar selam. Öncelikle iyi sosyaller. Bilgisayarıma format atacağım fakat önceden key satın alıp etkinleştirdiğim Windows'un ve Office'in gitmesini istemiyorum. Ne yapmam gerekiyor? Bunları Microsoft hesabım ile ilişkilendirebilir miyiz?
neXusTS Hectopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 2.777 Makaleler 2 Çözümler 66 Daha fazla Sistem Özellikleri | AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) | Cinsiyet Erkek 12 Mart 2024 #11 snop02 dedi: Arka plan hocam O, Explorer seffaf Genişletmek için tıkla... Nasıl yaptınız hocam Dosya Gezgininde ki Giriş simgeside farklı. Artı 0 Eksi
snop02 dedi: Arka plan hocam O, Explorer seffaf Genişletmek için tıkla... Nasıl yaptınız hocam Dosya Gezgininde ki Giriş simgeside farklı.
snop02 Decapat Katılım 11 Kasım 2023 Mesajlar 2.954 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2024 #12 neXusTS dedi: Nasıl yaptınız hocam Dosya Gezgininde ki Giriş simgeside farklı. Genişletmek için tıkla... Bundan bahsediyorsan, OldNewExplorer kullanıyorum ondan Kullandıklarım bunlar ve gorunumler vs. Dosya Ekleri 6.png 127 KB · Görüntüleme: 29 Ekran Görüntüsü (2).png 1,8 MB · Görüntüleme: 22 5.png 448,8 KB · Görüntüleme: 24 Son düzenleme: 12 Mart 2024 Artı 0 Eksi
neXusTS dedi: Nasıl yaptınız hocam Dosya Gezgininde ki Giriş simgeside farklı. Genişletmek için tıkla... Bundan bahsediyorsan, OldNewExplorer kullanıyorum ondan Kullandıklarım bunlar ve gorunumler vs.