AxisVg Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 349 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar laptopu ilk aldığımda bana Windows 10 sl kurulu biçimde geldi ve bir OEM key ile etkinleştirilmiş haldeydi. Laptopuma format atsam tekrar etkinleştirebilir miyim?
Arkadaşlar laptopu ilk aldığımda bana Windows 10 sl kurulu biçimde geldi ve bir OEM key ile etkinleştirilmiş haldeydi. Laptopuma format atsam tekrar etkinleştirebilir miyim?
eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.176 Makaleler 2 Çözümler 41 13 Haziran 2021 #3 Lisans anakarta gömülüdür diye düşünüyorum, yani format atarsanız gitmez.
AxisVg Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 349 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2021 #4 eyre dedi: Lisans anakarta gömülüdür diye düşünüyorum, yani format atarsanız gitmez. Genişletmek için tıkla... Kontrol ettim şimdi dediğiniz gibi anakarta gömülü. eyre dedi: Lisans anakarta gömülüdür diye düşünüyorum, yani format atarsanız gitmez. Genişletmek için tıkla... Peki ya windows 8.1 kursam etkinleştirebilir miyim?
eyre dedi: Lisans anakarta gömülüdür diye düşünüyorum, yani format atarsanız gitmez. Genişletmek için tıkla... Kontrol ettim şimdi dediğiniz gibi anakarta gömülü. eyre dedi: Lisans anakarta gömülüdür diye düşünüyorum, yani format atarsanız gitmez. Genişletmek için tıkla... Peki ya windows 8.1 kursam etkinleştirebilir miyim?
eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.176 Makaleler 2 Çözümler 41 13 Haziran 2021 #5 AxisVg dedi: Windows 8.1 kursam etkinleştirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır, etkinleştiremezsiniz. Anakartınıza gömülü olan lisans Windows 10 için.
AxisVg dedi: Windows 8.1 kursam etkinleştirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır, etkinleştiremezsiniz. Anakartınıza gömülü olan lisans Windows 10 için.
AxisVg Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 349 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2021 #6 eyre dedi: Hayır, etkinleştiremezsiniz. Anakartınıza gömülü olan lisans Windows 10 için. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim yardımınız için. İyi akşamlar.
eyre dedi: Hayır, etkinleştiremezsiniz. Anakartınıza gömülü olan lisans Windows 10 için. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim yardımınız için. İyi akşamlar.