OlkyNs Decapat Katılım 28 Haziran 2018 Mesajlar 788 Makaleler 73 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Kasım 2018 #1 Yeniden Windows kurdum ama etkinleştirmedim. KMS ile de yapmak istemiyorum. Etkinleştirmeden kullansam ne zararları olur?
Yeniden Windows kurdum ama etkinleştirmedim. KMS ile de yapmak istemiyorum. Etkinleştirmeden kullansam ne zararları olur?
2 26318 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 12.315 Makaleler 25 Çözümler 277 30 Kasım 2018 #2 Çoğu özelliğini kullanamazsınız. Ayriyeten geri bildirimleri kapatmanıza izin vermediğinden, Sistem kaynak ve ağ kullanımı yüksek olur. Sürümüne uygun OEM anahtarları 10-50 ₺ arası bir fiyata İnternet'ten bulabilirsin.
Çoğu özelliğini kullanamazsınız. Ayriyeten geri bildirimleri kapatmanıza izin vermediğinden, Sistem kaynak ve ağ kullanımı yüksek olur. Sürümüne uygun OEM anahtarları 10-50 ₺ arası bir fiyata İnternet'ten bulabilirsin.
Steward Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 1.818 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2018 #3 Görsel açıdan da dezavantajı var. ''Windows'u etkinleştirin'' yazısı yüzünden oyundaki altyazıları okumakta zorlanıyordum.
Görsel açıdan da dezavantajı var. ''Windows'u etkinleştirin'' yazısı yüzünden oyundaki altyazıları okumakta zorlanıyordum.
Mrslan Kilopat Katılım 15 Ekim 2017 Mesajlar 81 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2018 #4 Darktower arkadaşın dediği gibi; sürümüne uygun OEM (Dijital Lisans) anahtarı alabilirsin. Ben o şekilde kullanıyorum.
Darktower arkadaşın dediği gibi; sürümüne uygun OEM (Dijital Lisans) anahtarı alabilirsin. Ben o şekilde kullanıyorum.