Yiğit Gençer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 2.541 Makaleler 9 Çözümler 33 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #1 Bir dahaki yayın tarihi burada belirtilecektir. Bu konuyu takipte kalın. Katıldığınız için hepinize teşekkür ederim. Dosya Ekleri Screenshot_2021-01-04-13-59-20-921_us.zoom.videomeetings.jpg 29 KB · Görüntüleme: 114 Son düzenleme: 4 Ocak 2021
Bir dahaki yayın tarihi burada belirtilecektir. Bu konuyu takipte kalın. Katıldığınız için hepinize teşekkür ederim.
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.221 Çözümler 9 Yer Balıkesir 4 Ocak 2021 #2 Yayını kimler sunacak acaba?
Yiğit Gençer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 2.541 Makaleler 9 Çözümler 33 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #3 Taylor Swift Fan Cl dedi: Yayını kimler sunacak acaba? Genişletmek için tıkla... Konumuz macOS ile alakalı olduğundan ben ilk sıradayım. Benden sonra kimlerin olacağını yayın başlamadan açıklayacağım.
Taylor Swift Fan Cl dedi: Yayını kimler sunacak acaba? Genişletmek için tıkla... Konumuz macOS ile alakalı olduğundan ben ilk sıradayım. Benden sonra kimlerin olacağını yayın başlamadan açıklayacağım.
S Sanj1 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.839 Makaleler 4 Çözümler 26 4 Ocak 2021 #4 Tamamdır kanka gelmeye çalışırım.
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.221 Çözümler 9 Yer Balıkesir 4 Ocak 2021 #5 Yiğit Gençer dedi: Konumuz macOS ile alakalı olduğundan ben ilk sıradayım. Benden sonra kimlerin olacağını yayın başlamadan açıklayacağım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, memnuniyetle katılacağım, kurulumlardan AMD cephesinde minik de olsa bahsederseniz sevinirim, iyi geceler.
Yiğit Gençer dedi: Konumuz macOS ile alakalı olduğundan ben ilk sıradayım. Benden sonra kimlerin olacağını yayın başlamadan açıklayacağım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, memnuniyetle katılacağım, kurulumlardan AMD cephesinde minik de olsa bahsederseniz sevinirim, iyi geceler.
Gojira Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 2.300 Makaleler 8 Çözümler 15 4 Ocak 2021 #6 Mikrofon kapatıp, dinleyebiliyor muyuz? Şey... Üyelerin seslerini merak ediyorum da
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 4 Ocak 2021 #7 Dersi kırıp sizin yayına mı gelsem acaba (!).
Yiğit Gençer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 2.541 Makaleler 9 Çözümler 33 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #8 Taylor Swift Fan Cl dedi: Teşekkür ederim, memnuniyetle katılacağım, kurulumlardan AMD cephesinde minik de olsa bahsederseniz sevinirim, iyi geceler. Genişletmek için tıkla... Zaten genel olarak sizin sorunlarınız hakkında konuşacağız.
Taylor Swift Fan Cl dedi: Teşekkür ederim, memnuniyetle katılacağım, kurulumlardan AMD cephesinde minik de olsa bahsederseniz sevinirim, iyi geceler. Genişletmek için tıkla... Zaten genel olarak sizin sorunlarınız hakkında konuşacağız.
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.221 Çözümler 9 Yer Balıkesir 4 Ocak 2021 #9 Yiğit Gençer dedi: Zaten genel olarak sizin sorunlarınız hakkında konuşacağız. Genişletmek için tıkla... Anladım, tekrar teşekkürler.
Yiğit Gençer dedi: Zaten genel olarak sizin sorunlarınız hakkında konuşacağız. Genişletmek için tıkla... Anladım, tekrar teşekkürler.
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.019 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 4 Ocak 2021 #10 Hocam macOS bilgim çok yoktu bari bir şeyler kaparım ha. Umarım geleceğim, beklemedeyiz. Yarın başladığı zaman da hatırlatırsınız umarım.
Hocam macOS bilgim çok yoktu bari bir şeyler kaparım ha. Umarım geleceğim, beklemedeyiz. Yarın başladığı zaman da hatırlatırsınız umarım.