ETS 2 0x4 hatası

İşletim sistemi
Windows 10
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sapphire RX 6650 XT 8Gb Gaming Nitro OC+ // i5 11400F (Stok fan) // Msı B560M Pro-E // Kıoxıa Excerıa G2 (1TB) // GF SERIES GF600 // Msı Vampiric 100R // Lenovo D24-20 // SteelSeries Prime // Xrades 80x30 MaousePad // Windows 11 Pro
Merhaba, ben uzun süredir ETS 2 oynuyorum ve bugün bir hatayla karşılaştım. Oyuna girmek istediğimde 0x4 yazıyor ve girmiyor. Bunun nedeni nedir? ETS 2'nin kurulu olduğu yere baktım, bazı dosyaları silmiş. Bu neden olur acaba?

Merhaba, ben uzun süredir ETS 2 oynuyorum ve bugün bir hatayla karşılaştım. Oyuna girmek istediğimde 0x4 yazıyor ve girmiyor. Bunun nedeni nedir? ETS 2'nin kurulu olduğu yere baktım, bazı dosyaları silmiş. Bu neden olur acaba?
Üzgünüm forumda korsana destek verilmiyor. Büyük ihtimal dediğiniz gibi dosyaları eksik olduğu için oyuna giremiyorsunuz. Anti virüs programınızda silmiş olabilir. Eğer paranız yoksa temiz bir site bulup tekrar indirmeyi deneyin. Sorunsuz ve güzel bir deneyim için Steam indirimlerini bekleyip oyunu ucuza satın alabilirsiniz. Eski oyunu silerken Save dosyalarını almayı unutmayın. 🙂

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı