4 462002 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.568 Çözümler 20 29 Ağustos 2021 #11 DarkSouL42 dedi: Yok kanka crack. Genişletmek için tıkla... Kanka crack sa her crack te olan bir hata bence benim gibi indirimi bekleyim alın birkaç haftaya iner diye düşünüyorum geçen ay 10 TL olmuştu. Artı 0 Eksi
DarkSouL42 dedi: Yok kanka crack. Genişletmek için tıkla... Kanka crack sa her crack te olan bir hata bence benim gibi indirimi bekleyim alın birkaç haftaya iner diye düşünüyorum geçen ay 10 TL olmuştu.
KS KS DarkSouL42 Yoctopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #12 memospasa10 dedi: Yani birkaç gün harçlığını yemese alır. Genişletmek için tıkla... Yahu kanka şimdi Steam'den satın alsam oyun bir seye yaramayacak. Bir tane bile DLC olmaycak, hepsi paralı. Artı 0 Eksi
memospasa10 dedi: Yani birkaç gün harçlığını yemese alır. Genişletmek için tıkla... Yahu kanka şimdi Steam'den satın alsam oyun bir seye yaramayacak. Bir tane bile DLC olmaycak, hepsi paralı.