Merhabalar. ETS 2 için para fazla olan Save dosyası arıyorum. İnternete baktım ama en fazla 1.38 sürümüne var. Normalde kendim oynayıp kasmak isterim ama oyun donduğu için çok zevk alamıyorum. Nerede bulabileceğimi söylerseniz sevinirim. İyi sosyaller.
DLC'siz arkadaş atmış. Eğer tüm DLC'lere sahipseniz bende kendiminkini atabilirim. %100 gezilmiş ve bitmeyecek miktarda para var. Fakat üstteki de işinizi görür.
DLC'siz arkadaş atmış. Eğer tüm DLC'lere sahipseniz bende kendiminkini atabilirim. %100 gezilmiş ve bitmeyecek miktarda para var. Fakat üstteki de işinizi görür.
Hocam ben Cemsnbc isimli bir kullanıcının paylaştığı save'i kullanıyorum. Bunda sürümün önemi paylaşılan save sürümü sizin oyun sürümünüzden düşük olsun. Tek dikkat edeceğiniz nokta DLC.
Hocam ben Cemsnbc isimli bir kullanıcının paylaştığı Save'i kullanıyorum. Bunda sürümün önemi paylaşılan Save sürümü sizin oyun sürümünüzden düşük olsun. Tek dikkat edeceğiniz nokta DLC.
Hocam ben Cemsnbc isimli bir kullanıcının paylaştığı Save'i kullanıyorum. Bunda sürümün önemi paylaşılan Save sürümü sizin oyun sürümünüzden düşük olsun. Tek dikkat edeceğiniz nokta DLC.