maynıng yapan adam Centipat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.872 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Ağustos 2021 #1 Euro Truck Simulator versiyon 1.40 ile uyumlu ProMods sürümü hangisi?
A Schumacher Hectopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 153 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #2 1.40 ile uyumlu değil artık oyunu beta sürümünden hicbiri olarak cıkarın ve yeni ProMods modlarını yükleyin eski modlar yeni sürümle calışmıyor.
1.40 ile uyumlu değil artık oyunu beta sürümünden hicbiri olarak cıkarın ve yeni ProMods modlarını yükleyin eski modlar yeni sürümle calışmıyor.
maynıng yapan adam Centipat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.872 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Ağustos 2021 #3 A Schumacher dedi: 1.40 ile uyumlu değil artık oyunu beta sürümünden hicbiri olarak cıkarın ve yeni ProMods modlarını yükleyin eski modlar yeni sürümle calışmıyor. Genişletmek için tıkla... Hangi sürüm 1.40 ile uyumlu? Oyunu güncelleyemem.
A Schumacher dedi: 1.40 ile uyumlu değil artık oyunu beta sürümünden hicbiri olarak cıkarın ve yeni ProMods modlarını yükleyin eski modlar yeni sürümle calışmıyor. Genişletmek için tıkla... Hangi sürüm 1.40 ile uyumlu? Oyunu güncelleyemem.
A Schumacher Hectopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 153 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #4 maynıng yapan adam dedi: Hangi sürüm 1.40 ile uyumlu? Oyunu güncelleyemem. Genişletmek için tıkla... Online oynayacaksanız güncellemeden oynamanız imkansız ama offline da durum nasıl bilmiyorum 1.40 için uyumlu olan dosyalar 2.55. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ağustos 2021
maynıng yapan adam dedi: Hangi sürüm 1.40 ile uyumlu? Oyunu güncelleyemem. Genişletmek için tıkla... Online oynayacaksanız güncellemeden oynamanız imkansız ama offline da durum nasıl bilmiyorum 1.40 için uyumlu olan dosyalar 2.55.
maynıng yapan adam Centipat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.872 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Ağustos 2021 #5 A Schumacher dedi: Online oynayacaksanız güncellemeden oynamanız imkansız ama offline da durum nasıl bilmiyorum 1.40 için uyumlu olan dosyalar 2.55. Genişletmek için tıkla... Online oynamayacağım. Teşekkür ederim. Aradağım sürüm bu.
A Schumacher dedi: Online oynayacaksanız güncellemeden oynamanız imkansız ama offline da durum nasıl bilmiyorum 1.40 için uyumlu olan dosyalar 2.55. Genişletmek için tıkla... Online oynamayacağım. Teşekkür ederim. Aradağım sürüm bu.