ETS 2 1.40 Open Beta deneyimim ve aldığım ekran görüntüleri

Dark Winter

Kilopat
Yeni ışıklandırma sistemini test etme fırsatım oldu. Işıklar artık daha iyi yansıyor arabaların farları fark edilebilir ve tabelalar geceleri far ışığı ile okunabilir olmuş.
Bazı bölgelerde FPS düşüşü olabiliyor sonuçta beta olduğundan pek önemsemedim. Skybox ile bulutlar bayağı hoş ama bazı bulutlar çok yapay ve piksel duruyor gerçeklikten eksik umarım çözünürlüğünü yükseltirler.

Aldığım ekran görüntüleri Italia ve Road to the Black Sea DLC'lerde çekildi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Fotoğraf Torino şehir merkezi içerisinde çekilmiştir.

Dosya Ekleri

• ets2_20210211_181930_00.png
    1,6 MB · Görüntüleme: 84
Çözünürlük yükseldikçe gerçeklik o kadar artacaktır ben 720P çözünürlük ile çektim 2K ile çekilenler daha hoş görünür.
Aynen. Bakalım 1-2 yıl daha idare eder bu haliyle ama ondan sonra ETS 3'ü çıkarmaları lazım bence.

Benim fikrim bu oyunun grafiklerini güncellemeleri yönünde. Yeni bir oyun yapacaklarını sanmıyorum DirectX 11 ile oyunun grafiklerini ve dokularını güncellerlerse güzel olur.
Oda olabilir ama ben artık ETS2'nin fiziklerinden sıkılmaya başladım. Fiziklerin, grafiklerin, yolların komple her şeyin yeniden yapılması gerektiğini düşünüyorum ama yaparlar mı dersen, çok zor derim. Çünkü adamlar bu işin tekeli oldular. ETS2'yi götürebildikleri kadar götürecekler.
@Affansen ve biz o zaman oyunu oynayamayacağız, her güncelleme FPS düşürüyor.
Ayarları biraz kısarak oynamaya devam edebilirsiniz bence. 1.40 ile elbet FPS düşüşü olacaktır ama atla deve bir düşüş olmaz bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…