Yucel Dağ Femtopat Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #1 Merhaba, iyi günler dilerim. Euro Truck Simulator 2 de ki İstanbul haritası biraz gerçektekine uzak bir harita. Daha iyi bir İstanbul haritası modu var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2024
Merhaba, iyi günler dilerim. Euro Truck Simulator 2 de ki İstanbul haritası biraz gerçektekine uzak bir harita. Daha iyi bir İstanbul haritası modu var mıdır?
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.957 Makaleler 8 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 15 Haziran 2024 #2 Sadece İstanbul'u olmasa da tüm Türkiye'yi genişleten haritalar var, açıkçası aralarıdan en beğendiğim olan Roextended'ı önerebilim. Roextended Map roextended.ro
Sadece İstanbul'u olmasa da tüm Türkiye'yi genişleten haritalar var, açıkçası aralarıdan en beğendiğim olan Roextended'ı önerebilim. Roextended Map roextended.ro
Yucel Dağ Femtopat Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #3 ardacanci dedi: Sadece İstanbul'u olmasa da tüm Türkiye'yi genişleten haritalar var, açıkçası aralarıdan en beğendiğim olan Roextended'ı önerebilim. Roextended Map roextended.ro Genişletmek için tıkla... Onu indirmeye calısıyorum ama sitesi çok berbat kayıt olamadım bir türlü.
ardacanci dedi: Sadece İstanbul'u olmasa da tüm Türkiye'yi genişleten haritalar var, açıkçası aralarıdan en beğendiğim olan Roextended'ı önerebilim. Roextended Map roextended.ro Genişletmek için tıkla... Onu indirmeye calısıyorum ama sitesi çok berbat kayıt olamadım bir türlü.
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.957 Makaleler 8 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 15 Haziran 2024 #4 Yucel Dağ dedi: Onu indirmeye calısıyorum ama sitesi çok berbat kayıt olamadım bir türlü. Genişletmek için tıkla... Indirme sayfasinin sol ustunde "Register" butonu var, oradan kayit olup indirebilirsiniz.
Yucel Dağ dedi: Onu indirmeye calısıyorum ama sitesi çok berbat kayıt olamadım bir türlü. Genişletmek için tıkla... Indirme sayfasinin sol ustunde "Register" butonu var, oradan kayit olup indirebilirsiniz.