ETS 2 30 FPS yeterli midir?

Elbet bir gün göreceğim o güzel günleri de.

Ayarları iyice kısınca bile en fazla 60 ama iğrenç görünüyor.

Kısın demiyorum zaten orta yaparsa iyi olur 1.40 zaten görüntüyü güzelleştiriyor.

Şehirde bile 30 en az 25 civarı olacak şekilde ayarladım.

ETS 2 de hem keyif için grafik hem de FPS için güzel bir ayar çektim. Sistemim de pek iyi sayılmadığı için FPS konusunda biraz sıkıntılı. ETS 2 için 30 FPS sabit yeterli olur mu?
indirimde kaptın sanırım : )

ETS 2 de hem keyif için grafik hem de FPS için güzel bir ayar çektim. Sistemim de pek iyi sayılmadığı için FPS konusunda biraz sıkıntılı. ETS 2 için 30 FPS sabit yeterli olur mu?

Göz sağlık için 60 FPS olmalı ve 60 FPS orta da iyi zevk verir ben uzun zaman ETS Low oynadın biraz optimizasyonsuz ol düğü için böyle sıkıntılar verir.

Ben 30 FPS uzun bir süre oynadım ve ilk 5 dakika oynadıktan sonra her şey gayet normal geliyor ve 30 FPS olduğunu fark etmiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…