Oyun ETS 2 37.25TL

Makaleler
3
Eski fiyatı 10 TL iken 150 TL'ye çıktıktan sonra bu fiyata düştü. Son geçerlilik 21 Haziran deniyor. Sizce yaz indirimlerinde de bu fiyattan satılır mı?

Eski fiyatı 10 TL iken 150 TL'ye çıktıktan sonra bu fiyata düştü. Son geçerlilik 21 Haziran deniyor. Sizce yaz indirimlerinde de bu fiyattan satılır mı?

Hemen hemen aynı fiyata satılır bence.

Yaz indiriminde bir daha ineceği kesin mi? Yakın tarihli olunca inmiyor diye hatırlıyorum.

Son 6,5 yıldır hep %75 oranında indirime giren bir oyun için her seferinde bu soruyu sormaya gerek yok. Yine %75 indirime girer. Liste fiyatı da yakın zamanda tekrar değişmeyeceğine göre 37,25₺ fiyattan başka bir miktar beklemeyin. Şuradan bakın istiyorsanız.

DLC'ler ise genelde çıkış tarihinden itibaren bir yıldan fazla geçtiğinde %50-%75 görüyor.

Son 6,5 yıldır hep %75 oranında indirime giren bir oyun için her seferinde bu soruyu sormaya gerek yok. Yine %75 indirime girer. Liste fiyatı da yakın zamanda tekrar değişmeyeceğine göre 37, 25₺ fiyattan başka bir miktar beklemeyin. Şuradan bakın istiyorsanız.

DLC'ler ise genelde çıkış tarihinden itibaren bir yıldan fazla geçtiğinde %50-%75 görüyor.

Ben 2019 yılında 11 TL'ye almıştım, sonrasında 9 TL'ye inmeye başladı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı