4X3S D3NIED Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 2.714 Makaleler 3 Çözümler 17 19 Haziran 2022 #11 Artoria Pendragon dedi: Konu dışı ama şu an indirimde olanlar yaz indiriminde düşmuyor mu? Ona gore RDR2 alacağım. Genişletmek için tıkla... Ben de onu merak ediyorum ona göre alacağım ETS 2'yi.
Artoria Pendragon dedi: Konu dışı ama şu an indirimde olanlar yaz indiriminde düşmuyor mu? Ona gore RDR2 alacağım. Genişletmek için tıkla... Ben de onu merak ediyorum ona göre alacağım ETS 2'yi.
Proportionsz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 788 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2022 #12 Zamanında 10 TL ye aldım dedim ki ben bu oyunu neden oynuyorum. İade ettim.
aesiow Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 668 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2022 #13 bende aynısını yapmıştım yanlış yaptım
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.363 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 20 Haziran 2022 #14 Proportionsz dedi: Zamanında 10 TL ye aldım dedim ki ben bu oyunu neden oynuyorum. İade ettim. Genişletmek için tıkla... aesiow dedi: bende aynısını yapmıştım yanlış yaptım Genişletmek için tıkla... Oyunu fiyatı arttı diye mi oynayacaktınız iade etmeseydiniz? :d
Proportionsz dedi: Zamanında 10 TL ye aldım dedim ki ben bu oyunu neden oynuyorum. İade ettim. Genişletmek için tıkla... aesiow dedi: bende aynısını yapmıştım yanlış yaptım Genişletmek için tıkla... Oyunu fiyatı arttı diye mi oynayacaktınız iade etmeseydiniz? :d
aesiow Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 668 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2022 #15 Lee Yubin dedi: Oyunu fiyatı arttı diye mi oynayacaktınız iade etmeseydiniz? :d Genişletmek için tıkla... Sistemim kötüydü hafif kasma vardı direksiyon falanda yoktu sarmadı o yüzden iade ettim bir hafta sonra yeni ekran kartı ve direksiyon seti aldım o yüzden pişmanım. D
Lee Yubin dedi: Oyunu fiyatı arttı diye mi oynayacaktınız iade etmeseydiniz? :d Genişletmek için tıkla... Sistemim kötüydü hafif kasma vardı direksiyon falanda yoktu sarmadı o yüzden iade ettim bir hafta sonra yeni ekran kartı ve direksiyon seti aldım o yüzden pişmanım. D
Fıratt10 Kilopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 3.725 Makaleler 13 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2022 #16 ETS 2'ye zaten büyük zam gelmişti. Bu fiyattan aşağı inmez.